ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 19 Μαΐου, 2017 - 17:54
ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 2o ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ KOMORUN – ΑΣΤΙΚΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Εγγραφές και παραλαβή εξοπλισμού το Σάββατο από τα Mikel Κομοτηνής

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Komorun
Mikel
Καφέ
Δρομικό Κίνημα
Αστικό Κτελ Κομοτηνής

Η καρδιά του 2ου Ημιμαραθωνίου KomoRun - ΑστικάΚομοτηνής 2017, αύριο Σάββατο 19/5 χτυπάει στα Mikel Κομοτηνής

Από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι και τις 18.00 το απόγευμα του Σαββάτου 20 Μαΐου, όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή στο μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της πόλης μας, τον 2ο Ημιμαραθώνιο KomoRun – ΑστικάΚομοτηνής 2017, από το φιλόξενο χώρο του καφέ Mikel θα μπορούν να παραλαμβάνουν το εξοπλισμό τους για τους αγώνες της Κυριακής.

Στο χώρο θα στηθεί η γραμματεία της διοργάνωσης για πληροφορίες καθώς και εγγραφές της τελευταίας στιγμής. Σύμφωνα με τους οργανωτές, «έπειτα από την κατάθεση πολλών σχετικών ερωτημάτων προς την οργανωτική επιτροπή αποφασίστηκε ότι για όσους το επιθυμούν το Σάββατο κατά την διάρκεια διανομής του εξοπλισμού από την γραμματεία της διοργάνωσης στο κατάστημα Mikel Κομοτηνής από τις 12:00 μέχρι τις 18:00 θα υπάρξει η δυνατότητα εγγραφής περιορισμένου αριθμού νέων συμμετοχών. Οι νέοι εγγεγραμμένοι δρομείς με την εγγραφή τους θα έχουν όλα τα προνόμια των υπολοίπων δρομέων πέραν της ηλεκτρονικής χρονομέτρησης η οποία για τεχνικούς λόγους δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε νέες εγγραφές.»

Το καφέ Mikel το οποίο είναι χορηγός του Komorun, από τις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου και  μέχρι τέλους των διαδικασιών στις 18.00 το απόγευμα έχει ετοιμάσει πολλές και ενδιαφέρουσες εκπλήξεις! Για εκείνες τις ώρες επίσης θα ισχύει για όλους τους take away πελάτες του καταστήματος ειδική τιμή για τον καφέ, η οποία θα διαμορφώνεται στα 1.50 ευρώ για όλες τις take away παραγγελίες!

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μήνυμα ενότητας και ευθύνης στέλνει ο πρυτανεύων του ΔΠΘ Σταύρος Τουλουπίδης και προτείνει να δημιουργεί με ευρεία συναίνεση για το καλό του πανεπιστημίου  ενιαίο ψηφοδέλτιο από υποψήφιους και μέσα από αυτή

Ημερολόγιο