ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2017 - 14:01
ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΩΝ

Δύο μοναδικές συναυλίες, σε μία βραδιά!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Λέσχη Κομοτηναίων
Συναυλία
Μουσική

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου και δύο μοναδικές συναυλίες λαμβάνουν χώρα στη Λέσχη Κομοτηναίων

Συγκεκριμένα, η Απάντηση 42 διοργανώνει ένα οπτικοακουστικό αφιέρωμα στα δύο ιστορικότερα ροκ συγκροτήματα της χώρας μας, τις Τρύπες και τα Ξύλινα Σπαθιά.

Συμμετέχουν ο Χρήστος Τσαπράζης από τα Ξύλινα Σπαθιά στο μπάσο, ο Γιώργος Τόλιος από τις Τρύπες στα ντραμς και ο Κώστας Πουλής στις κιθάρες και τη φωνή.  Στο υπόγειο της Λέσχης Κομοτηναίων, στις 9.30.

Παράλληλα, σε άλλο χώρο της Λέσχης, ο Διογένης Δασκάλου και οι Monie Monie Cooniente, έρχονται από την Θεσσαλονίκη για να ένα μοναδικό live. Ετοιμαστείτε να απολαύσετε ότι πιο τρελό έχετε δει! Ο Διογένης Δασκάλου παρλάρει και πολιτικολογεί ή κοινωνιολογίζει ασύστολα περί του σήμερα, ανάμεσα σε ένα τρελό playlist που η μπάντα εκτελεί live μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της παγκόσμιας αλλά και ελληνικής μουσικής. Στον δεύτερο όροφο της Λέσχης Κομοτηναίων στις 9.30.

Και στις δύο εκδηλώσεις, η είσοδος είναι ελεύθερη!

 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Στον απόηχο της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου, αλλά   και των πολλών αναγνώσεων από το διάλογο και τα μηνύματα που δόθηκαν,  τόσο στις επίσημες συναντήσεις,  όσο και στις τηλεοπτικές συνεντεύξεις,  αλλά και

Ημερολόγιο