ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Δευτέρα, 16 Απριλίου, 2018 - 13:02
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Αλεξανδρούπολη
διαδίκτυο
Ασφάλεια

Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση σχετικού περιεχομένου στην Αλεξανδρούπολη

Μια ενδιαφέρουσα διάλεξη, με θέμα «ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο», πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13-4-2018, στην Αλεξανδρούπολη, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων που αναπτύσσει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με γνώμονα τον άνθρωπο.

Ομιλητής της διάλεξης ήταν εξειδικευμένος αξιωματικός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, και την παρακολούθησε το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Στόχος της ενημερωτικής ημερίδας ήταν να δοθούν στο προσωπικό τα χρήσιμα εφόδια και οι κατευθύνσεις ώστε να προστατευτούν οι ίδιοι, καθώς επίσης να προστατεύσουν και τα παιδιά τους από τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο διαδίκτυο.

Τα κύρια θέματα που αναπτύχθηκαν στην διάλεξη αφορούσαν: Την ψηφιακή υποκλοπή δεδομένων, τους κινδύνους που ελλοχεύουν στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, τις διαδικτυακές απειλές και τα μέτρα προστασίας, τα αδικήματα και τον τρόπο που αυτά διαπράττονται μέσω διαδικτύου. Οι παρευρισκόμενοι είχαν επίσης τη δυνατότητα διαλογικής συζήτησης με τον ομιλητή, υποβάλλοντας ερωτήματα σχετικά με τα θέματα που τους απασχολούν.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δίνει ιδιαίτερη σημασία στη «ζωντανή» επικοινωνία με τους συναδέλφους, τους πολίτες και τις τοπικές κοινωνίας και θα συνεχίσει να είναι αρωγός, πραγματοποιώντας παρόμοιες δράσεις, συνεργαζόμενη με όλους τους Φορείς της περιοχής.

 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μετά την παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά,  που οδηγήθηκε αναγκαστικά βέβαια εκ των πραγμάτων με τη διαμάχη που είχε με τον πρώην υπουργό Άμυνας Πάνο Καμένο, αλλά και το άδειασμα του πρωθυπουργ