ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 7 Οκτωβρίου, 2017 - 14:07
Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ

5 χρόνια Prime Time!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Prime Time
Kosmopolis
Γενέθλια
Bowling

Πάρτι για το προσωπικό και τους πελάτες διοργάνωσε το Prime, γιορτάζοντας τα πέντε χρόνια λειτουργίας του

Με πολλά χαμόγελα, παιχνίδια και διάθεση, ο πολυχώρος Prime Time γιόρτασε τα πέντε χρόνια λειτουργίας του, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου. Ο ιδιοκτήτης του χώρου Ιορδάνης Τολόγκος και η υπεύθυνη Ξανθή Μαρινέλη επεφύλασσαν ένα πάρτι για το προσωπικό και τους πελάτες του μαγαζιού, με πολλά κεράσματα και εκπλήξεις, και φυσικά με την τούρτα η οποία ήταν …μια μπάλα μπόουλινγκ!

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ

Το καφέ πολυχώρος για όλους προσφέρει δυνατότητα άθλησης στο bowling, ψυχαγωγίας για μικρούς σε ειδικά διαμορφωμένο κι αδειοδοτημένο παιδότοπο και στους μεγάλους που θέλουν να απολαύσουν ένα ποδοσφαιρικό αγώνα στις τηλεοράσεις, να παίξουν μπιλιάρδο ή ηλεκτρονικά παιγνίδια, ενώ στον τεράστιο χώρο υπαίθριο και στεγασμένο να απολαύσουν τον καφέ, αλλά και πιάτα που συνοδεύουν τη μπύρα ή το κρασί τους. 

Τo Prime Time παραμένει φιλόξενο για οικογενειακές εξόδους στην περιοχή του εμπορικού κέντρου Kosmopolis με ένα προσωπικό πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει και με διάθεση να περάσετε όσο γίνεται καλύτερα αξιοποιώντας όλες αυτές τις δυνατότητες.

Ο Ιορδάνης Τολόγκος προπονητής και πρωταθλητής είναι διαθέσιμος να προωθήσει το άθλημα σε νέους που ενδιαφέρονται και θα μπορούν να επικοινωνούν μαζί του στο 2531084478 ώστε να αναπτυχθεί μια άλλη δυναμική με επίκεντρο την Κομοτηνή και το Prime Time.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

-Καθημερινά 9:00-17:00 μόλις 2 ευρώ το παιχνίδι
-Δευτέρα με Πέμπτη φοιτητικό πακέτο 5 ευρώ για δύο παιχνίδια συν ρόφημα/καφέ/μπύρα
-Δευτέρα και Τετάρτη κάνοντας strike κερδίζει ένα δωρεάν παιχνίδι
-Παρασκευές bowling για ζευγάρια, η ντάμα δωρεάν!

Πληροφορίες
-Πού; Εμπορικό Κέντρο Kosmopolis
-Πώς; Τηλέφωνο κρατήσεων 2531084478

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Η προθεσμία που  έπρεπε να δηλώσουν ότι δέχονται την άρση   στο τραπεζικό τους απόρρητο, αυτοί που  προστατεύονται από το νόμο Κατσέλη,  έληξε  στις 15 Σεπτεμβρίου.