ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2017 - 11:52
ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΤΟ ΙΑΣΜΙΩΤΙΚΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ

30+1 κλικ από την 1η γιορτή τσίπουρου στον Ίασμο Ροδόπης

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου
Ίασμος
Γιορτή Τσίπουρου

Παρούσα και η υφυπουργός Μαρία Κόλλια Τσαρουχά

Διονύσης Βοργιάς

Επιτυχημένη κρίθηκε η πρώτη διήμερη γιορτή τσίπουρου στον Ίασμο Ροδόπης. Με επισκέπτες από τους νομού Ροδόπης και Ξάνθης, η πρώτη γιορτή διεξήχθη το διήμερο 9-10 Δεκεμβρίου στην ...αμπελόεσσα Θράκη.

Ο στόχος ήταν τριπλός: Πρώτος, η ανάδειξη και πρώηθηση του γευστικού τσίπουρου του Ιάσμου. Δεύτερος, η προσέκληση επισκεπτών και - σταδιακά - η δημιουργία ενός brand name. Τρίτος, η γιορτή!

Εκατοντάδες ήταν οι επισκέπτες στον Ίασμο το διήμερο, προκειμένου να συμμετάσχουν στο υπαίθριο διήμερο γλέντι πο υστήθηκε στην πλατεία, να παρακολοθήσουν την εξειδικευμένη ημερίδα της Κυριακής, να δουν την έκθεση φωτογραφίας, να ξεναγηθούν σε αποστακτήρια τσίπουρου και να γνωρίσουν τοπικά προϊόντα στην υπαίθρια έκθεση τοπικών προϊόντων.

Δείτε 30+1 κλικ από τη διήμερη γιορτή - Διαβάστε αναλυτικά ρεπορτάζ στις έντυπες εκδόσεις του "Χ" της Τρίτης και της Τετάρτης

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πριν από δύο  ημέρες άρχισε να ειδοποιεί τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του, αλλά και τους προέδρους και τα τοπικά συμβούλια,  ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, προκειμένου να τους ανακοινώσει