ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2017 - 17:58
ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΑ

17 χρόνια Avant Garde!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Avant Garde

Ένα …φρούριο ήταν το θέμα της τούρτας με τον αριθμό 17 να συμβολίζει τα χρόνια του!

Δέκα επτά χρόνια παραμένει σταθμός στην  βραδινή ζωή της πόλης, και συνεχίζει! Ο λόγος για το café bar Avant Garde το οποίο της περασμένη Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, έσβησε τα 17 κεράκια του, μέσα σε χειροκροτήματα!

Οι Νίκος Παπακωνσταντίνου, Σπύρος Θυμικιώτης και Μάκης Παπαδήμας, οι τρεις ιδιοκτήτες του, πανευτυχείς ευχαρίστησαν προσωπικά τον κόσμο που παραβρέθηκε και έκοψαν μαζί την τούρτα, δείχνοντας και έμπρακτα ότι πίσω από τα επιτυχημένα brand names, είναι οι άνθρωποι και οι σωστές συνεργασίες και πραγματικές σχέσεις.  Άλλωστε 17 χρόνια, δεν είναι καθόλου λίγα!

Σε όλους τους πελάτες και φίλους που γέμισαν για άλλη μία βραδιά το μαγαζί, η διεύθυνση του Avant Garde είχε ετοιμάσει ένα ειδικό πρόγραμμα με guest τον Διονύση Ζάχο, ο οποίος με χιούμορ και σπαρταριστές ατάκες πέρασε από «κόσκινο» τα πρόσωπα της showbiz χαρίζοντας άφθονο γέλιο.

Χρόνια πολλά Avant!

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Συνεδρίασε το εθνικό συμβούλιο ασφαλείας της Τουρκίας που ασχολήθηκε με τα δικαιώματα τους όπως τα αντιλαμβάνονται,  στο Αιγαίο και στην Κύπρο και έδωσε το πράσινο φως στον Ερντογάν  να τα υπερασπιστεί,  κάν