ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου, 2018 - 10:00
ΒΟΛΕΪ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Βραβεύτηκε η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής για την άνοδό της στη Volley League

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Βόλεϊ
ΑΕ Κομοτηνής

Σε μία δεύτερη θρακιώτικη διάκριση προπονητής της χρονιάς αναδείχθηκε ο Θ. Μουστακίδης

Η κλήρωση της κορυφαίας κατηγορίας του ελληνικού βόλεϊ περιελάμβανε το βράδυ της Δευτέρας το όνομα της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής ανάμεσα στις υπόλοιπες -κορυφαίες- ομάδες του πρωταθλήματος μετά από 20 ολόκληρα χρόνια.

Πριν την έναρξη της διαδικασίας της κλήρωσης και μετά την βράβευση των κορυφαίων της περσινής σεζόν, ακολούθησαν "ειδικές βραβεύσεις" εντός των οποίων βρίσκονταν τα δύο νέα στελέχη του "σώματος"  της Volley League. Έτσι, σύμφωνα με το sportsaddict, οι ομάδες Αθλητική Ένωση Κομοτηνής και Α.Ε.Κ. (Κωνσταντινούπολης) βραβεύτηκαν για την επάνοδό τους στην πρώτη κατηγορία, με τον Τάσο Πετρίδη, τον πρόεδρο του -νεοσύστατου- ΤΑΑ της Α.Ε. Κομοτηνής να παραλαμβάνει το βραβείο του από  τον γενικό γραμματέα της ΕΟΠΕ Νεκτάριο Χαλβατζή.

Προπονητής της χρονιάς ο Εβρίτης Θ. Μουστακίδης
Ο Σουφλιώτης προπονητής Θανάσης Μουσταδκίσης τεχνικός αποτελεί μία εξέχουσα φυσιογνωμία για το ελληνικό βόλεϊ, εδώ και κάποιες δεκαετίες. Πρώτα ως ένας από  τους καλύτερους Έλληνες πασαδόρους όλων των εποχών και τα τελευταία χρόνια, ως ένας εκ των κορυφαίων προπονητών. 

Τα καλά λόγια των αντιπάλων, διαδέχτηκε πέρσι η πρόταση συνεργασίας από  την ΕΟΠΕ, ώστε να αναλάβει προπονητής της Εθνικής (πρόταση που εντέλει απέρριψε για προσωπικούς λόγους), ενώ άλλη μία αναγνώριση αποτέλεσε η ανάδειξή του σε κορυφαίο προπονητή της Volley League για τη σεζόν 2017-2018, μετά από ψηφοφορία των προπονητών της λίγκας. Το βραβείο του παρέλαβε από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Διαμαρτυρήθηκαν πολλοί νεοεκλεγέντες βουλευτές του Σύριζα στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής τους ομάδας,  ιδιαίτερα αυτοί που κατάγονται από επαρχία και ανάγκασαν τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα να ξ