ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:00
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ

Τέλος ο Θ. Σκουρτόπουλος από την Εθνική Ελλάδος μπάσκετ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Εθνική Ελλάδος
Μπάσκετ

Δεν ήταν λίγοι όσοι «έδειξαν» τον Έλληνα τεχνικό ως έναν από τους πρώτους υπαίτιους του αποκλεισμού στην φάση των «16»

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της Ελλάδας με την Τσεχία, ο οποίος έληξε με την Εθνική να κερδίζει (84-77) αλλά να μην «πιάνει» την απαραίτητη διαφορά των 12 πόντων ώστε να προκριθεί στους «8», ο τεχνικός της ομάδας Θανάσης Σκουρτόπουλος, ανέλαβε τις ευθύνες του και ουσιαστικά προανήγγειλε το τέλος του από την ομάδα.

«Τι να την κάνω την νίκη; Ένα κακό ημίχρονο στο τουρνουά με την Βραζιλία το πληρώσαμε. Επιβάρυνε την αυτοπεποίθηση της ομάδας, δεν κάναμε την επαναφορά. Σήμερα κάναμε μεγάλη προσπάθεια, δεν τελειώσαμε κάθε φάση όπως έπρεπε. Δεν πήραμε σφυρίγματα που νομίζω ότι αξίζαμε, ήμασταν πίσω στις βολές. Δουλέψαμε σκληρά σε καλή ατμόσφαιρα και το αποτέλεσμα δεν μας δικαιώνει. Είμαι υπεύθυνος, η ετυμηγορία είναι δεδομένη. Θα πούμε κάποια πράγματα με τα παιδιά για να ολοκληρώσουμε την συνεργασία μας. Λυπάμαι που απογοητεύσαμε τον κόσμο για τις προσδοκίες του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Δημοσιεύτηκε τελικά το ΦΕΚ πριν από τρεις ημέρες για την πρόσληψη διοικητών και υποδιοικητών στα νοσοκομεία της χώρας,  που θα γίνει βέβαια με τη γνωστή διαδικασία υποβολής αιτήσεων και βιογραφικών και αξιολ