ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 6 Μαρτίου, 2018 - 13:20
ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Τελικός ΕΠΣ Θράκης για φιλανθρωπικό σκοπό

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Ποδόσφαιρο
ΕΠΣ Θράκης

Κρατήστε την ημερομηνία: Κυριακή 25 Μαρτίου και ώρα 17:00 στο ΔΑΚ Κομοτηνής - Μόλις 2 ευρώ το εισιτήριο

Διονύσης Βοργιάς

Την 25η Μαρτίου 2018 ημέρα Κυριακή και ώρα 17:00 θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κομοτηνής ο τελικός κυπέλλου ερασιτεχνών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης, μεταξύ των ομάδων Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και Δόξα Προσκυνητών.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Θράκης με απόφαση του και σε συμφωνία με τα δύο διαγωνιζόμενα  σωματεία, αποφάσισε τα έσοδα του τελικού να διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, συγκεκριμένα για τη νοσηλεία νεαρής συμπολίτισσας μας, που έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

"Καλούμε τους φορείς τους νομούς μας, τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μας, τις φίλες και τους φίλους του ποδοσφαίρου κάθε ηλικίας, να αγκαλιάσουν τον τελικό κυπέλλου δίνοντας  το παρόν στην μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, δείχνοντας  ταυτόχρονα  την αλληλεγγύη τους στην νεαρή συνάνθρωπό μας", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΠΣ Θράκης.

Αξίζει να παραβρεθείτε από τις 16:30 οπότε και θα ξεκινήσει το τελετουργικό του τελικού, με διάφορα δρώμενα, τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν στο επόμενο διάστημα. Η τιμή εισιτηρίου είναι μόλις στα 2 ευρώ, επομένως καλείστε να παραβρεθείτε ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε την συμπολίτισσά μας, η οποία χρειάζεται την βοήθεια όλων μας!

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης  στην περιφέρεια ΑΜΘ και πρώην «θρακάρχης» Τέρενς Κουίκ,  όπως ανέφερε εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ,  «έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος με τις πράξεις του,  γιατί παραβίασε τις αρχές των Ανεξάρτ