ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 7 Οκτωβρίου, 2017 - 11:00
ΓΙΑ ΤΟΝ "ΦΑΚΕΛΟ ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ"

Σε πειθαρχικό έλεγχο διαιτητής της ΕΠΣ Θράκης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου
ΕΠΣ Θράκης
Ποδόσφαιρο

Άφησε την ομάδα να αγωνιστεί με "ταινίες" που έκρυβαν το σύνθημα "δεν ξεχνώ, πάντα τιμώ"

Για πειθαρχικό έλεγχο παραπέμφθηκε από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης  διαιτητής που την περασμένη Κυριακή ξεκίνησε κανονικά τον αγώνα της ΠΑΕ Ποντίων με την Ένωση Ασωμάτων για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.


Υπενθυμίζεται ότι ο διαιτητής, που αρχικά αρνήθηκε να ξεκινήσει το ματς με τους γηπεδούχους να φοράνε την περίφημη «απαγορευμένη» εμφάνιση, αποφάσισε τελικά να αρχίσει ο αγώνας της ΠΑΕ Ποντίων με την Ένωση Ασωμάτων, μετά από μια «πατέντα» των γηπεδούχων, που τοποθέτησαν τσιρότα στην «επίμαχη φράση» «Δεν ξεχνώ, Πάντα Τιμώ» της φανέλας τους.


Έτσι ο αγώνας της περασμένης εβδομάδας ξεκίνησε και τελείωσε κανονικά, χωρίς να παίρνει τον δεύτερο μηδενισμό της η ΠΑΕ Ποντίων, που για τον λόγο αυτόν είχε μηδενιστεί σε αναμέτρηση για το Κύπελλο με τα Παγούρια. Ωστόσο, το γεγονός αυτό, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του ThrakiSportS, αποτέλεσε την αιτία ώστε ο συγκεκριμένος διαιτητής να κληθεί σε απολογία από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης.


Μετά και από αυτήν την εξέλιξη, αναμένεται με ενδιαφέρον η αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής ανάμεσα στην ΠΑΕ Ποντίων και τον Πανθρακικό, καθώς πλέον φαίνεται ότι δεν γίνεται αποδεκτή για την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης ούτε η λύση του να κρυφτούν οι επίμαχες φράσεις με τσιρότα.


Αφενός όλοι περιμένουν την στάση της ομάδας του Θρυλορίου και τις εμφανίσεις με τις οποίες θα παρουσιαστεί στο ΔΑΚ Κομοτηνής, αφετέρου την απόφαση που θα λάβει ο διαιτητής Δρακίδης, που έχει οριστεί σε αυτό το ματς, εφόσον η ΠΑΕ Ποντίων εμφανιστεί με την απαγορευμένη φανέλα, με ή χωρίς τα τσιρότα.


Πηγή: ThrakiSports

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αφού εξέφρασαν τις αντιρρήσεις  και τους προβληματισμούς τους οι σύμβουλοι,  μετά την απόφαση του δημάρχου να μην θέσει εκ  νέου υποψηφιότητα  στις επόμενες εκλογές και αφού ξεπέρασαν  το πρώτο σοκ,  πολλοί