ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου, 2017 - 11:00
ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Σε μεγάλο τουρνουά στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΠΑΟΚ Κομοτηνής
Ποδόσφαιρο

Ευκαιρίες για τους ανερχόμενους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ

Πολύ θετική ήταν η παρουσία της ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά  που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το Σαββατοκύριακο 16-17 Δεκεμβρίου στην πόλη της Θεσσαλονίκης.


Μικροί και μεγάλοι αθλητές της ακαδημίας έδειξαν τον καλύτερό τους χαρακτήρα εντός και εκτός γηπέδων, καθώς η διαγωγή τους ήταν κοσμιοτάτη σε ξενοδοχείο και γήπεδο αντίστοιχα.


Τα παιδιά έπαιξαν και διασκέδασαν καθ' όλη τη διάρκεια των δύο ημερών, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Το ΔΣ της ακαδημίας δίνει τα εύσημα σε γονείς, προπονητές και παιδιά για την άψογη συμπεριφορά τους στο συγκεκριμένο τουρνουά.
 

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Η Ακαδημία ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κομοτηνής ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2011. Αρχικά ως ακαδημία Fair Play ΠΑΟΚ Κομοτηνή και στη συνέχεια το έτος 2015 με την ίδρυση του συλλόγου μετονομάστηκε ΠΑΟΚ Κομοτηνής.


Από το 2011 υφίσταται ως επίσημη και συνεργαζόμενη ακαδημία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Από το 2014 συγκαταλέγεται στις 125 καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδος βάση της αξιολόγησης του ΟΠΑΠ και από το 2015 με την ίδρυση του συλλόγου με αριθμό σωματείου 831/2015  και αριθμό μητρώου 6435 συμμετείχε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην γ’ ερασιτεχνική του πρωταθλήματος όπου την ίδια χρονιά κέρδισε και την άνοδο στην β’ ερασιτεχνική κατηγορία. Τον επόμενο χρόνο και τη σεζόν 2016-2017 κατάφερε  να πραγματοποιήσει ακόμα ένα άλμα και να κερδίσει εξίσου την άνοδο στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία.


Ο αριθμός των αθλητών της ακαδημίας ξεπερνάει τους 250 αθλητές. Στις τάξεις της υπάρχουν τα τμήματα Bambini - pro junior - junior - προπαιδικό - παιδικό - ανδρικό.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αναφερθήκαμε χθες στο Ιεροσπουδαστήριο της Κομοτηνής και την συνεχιζόμενη κατάληψη από τους μαθητές εδώ και καιρό,  που διαμαρτύρονται για την μείωση της διδασκαλίας των μαθημάτων στη μητρική γλώσσα και στα