ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2017 - 14:40
"ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ" ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ

Πρωταθλήτριες Ελλάδος οι φοιτήτριες του Δ.Π.Θ.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΑΣ Δημοκρίτειο
Δημοκρίτειο
Γυναικείο Μπάσκετ
Μπάσκετ

Παρά την ήττα τους από το Μετσόβειο Πολυτεχνείο, διατήρησαν την πρώτη θέση

Την κατάκτηση του Πανεπιστημιακού πρωταθλήματος στις Γυναίκες πανηγυρίζει το Δημοκρίτειο Θράκης, με τα κορίτσια της ομάδας -έχοντας να υπερασπιστούν το 50-28 του πρώτου ματς- παρά την ήττα με 42-44 από το Μετσόβιο έφτασαν στην κατάκτηση του τίτλου, μπροστά στους φοιτητές του Δημοκρίτειου που κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνής.

Η ομάδα του Μετσοβείου παίζοντας το τελευταίο της χαρτί αιφνιδίασε τα κορίτσια του Δημοκρίτειο και προηγήθηκε με 11-16 στο Α’ δεκάλεπτο και 15-33 στο φινάλε του πρώτου μέρους δίνοντας μεγάλο ενδιαφέρον στον τελικό.

Ωστόσο τα κορίτσια της Δήμητρας Δόλωμα μπήκαν πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος μείωσαν σε 28-39 στο φινάλε του τρίτου δεκάλεπτου και έφτασαν το ματς στο καλάθι στα τελευταία 2′ λεπτά του αγώνα και έτσι και ολοκληρώθηκε το ματς με 42-44, με την ομάδα της Κομοτηνής να χάνει αρκετές επιθέσεις στο φινάλε για τη νίκη, που μπορεί να μην ήρθε όμως δίνει την κούπα στο Δημοκρίτειο.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Είχαν πολλά σχέδια στο νου τους, το πολιτικό και ηθικό πλεονέκτημα,  για αλλαγές,  εκπλήξεις ενδεχομένως,  αλλά και γιορτές και πανηγύρια για την έξοδο από το μνημόνιο τον Αύγουστο,  οι κυβερνητικοί εταίροι

Ημερολόγιο