ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2017 - 11:00
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Πάει Πορτογαλία το Δ.Π.Θ.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Πανελλήνιο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
Μπάσκετ

Φοιτητές και φοιτήτριες κατέκτησαν το πανελλήνιο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης στην Κομοτηνή

Μεγάλη διπλή επιτυχία σημειώθηκε από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, που κατέκτησε το πρωτάθλημα στο Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα μπάσκετ στους άντρες φοιτητές και στις γυναίκες φοιτήτριες.
Στις γυναίκες το Δημοκρίτειο έχοντας να υπερασπιστεί το 50-28 του πρώτου ματς, παρότι δεν μπήκαν καλά στο παιχνίδι στο δεύτερο μέρος ήταν εντυπωσιακές και παρά την ήττα με 42-44 από το Μετσόβιο έφτασαν στην κατάκτηση του τίτλου, μπροστά στους φοιτητές του Δημοκρίτειου που κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνής.
Στους άνδρες η ομάδα του Δημοκρίτειου μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που διεξήχθη στο κατάμεστο κλειστό της Κομοτηνής κέρδισε με 71-70 το Μετσόβιο και έκαναν το νταμπλ.
Επόμενη στάση; Η Πορτογαλία! Εκεί θα διεξαχθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πανεπιστημιακής Καλαθοσφαίρισης, αντρών και γυναικών, τον Ιούλιο του 2018. Οι φοιτητές δηλώνουν πολύ χαρούμενοι για την επιτυχία.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αναδημοσιεύουν όλοι και αναπαράγουν με περισσή  μάλιστα ευκολία,  τις απόψεις  των financial times,  που αναφέρεται στον διπλωματικό πόλεμο Ελλάδας Ρωσίας,  αλλά και την απέλαση των Ρώσων διπλωματών, χωρίς δ

Ημερολόγιο