ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου, 2017 - 13:33
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ

Π. Μάνταλος: "Εδώ είναι το σπίτι μας"

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Πέτρος Μάνταλος
ΑΕΚ

Οι παίκτες της ΑΕΚ βρέθηκαν στο εργοτάξιο στη Νέα Φιλαδέλφια, για να δουν τις εργασίες για το νέο γήπεδο και να ευχηθούν τη νέα χρονιά να αγωνίζονται εκεί

Eδώ είναι το σπίτι μας, πάμε να παίξουμε". Με αυτό το σύνθημα ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, έκανε το εναρκτήριο λάκτισμα και ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έπαιξαν μπάλα στο λασπωμένο τερέν της Νέας Φιλαδέλφειας, στον ήδη χαραγμένο αγωνιστικό χώρο της "Αγιά-Σοφιάς".

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανέβασε στον λογαριασμό της στο youtube ένα όμορφο video, το οποίο συνοδευόταν από το εξής κείμενο: "Τις δικές τους ευχές για καλή χρονιά με... «ευτυχισμένο 2018» αλλά «και του χρόνου... σπίτι μας» έστειλαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μαζί με τον προπονητή τους, Μανόλο Χιμένεθ, πατώντας στον ήδη χαραγμένο αγωνιστικό χώρο της «Αγιά-Σοφιάς» με συγκίνηση και υπερηφάνεια

Διέσχισαν με το πούλμαν της ομάδας μας τη Λεωφόρο Δεκελείας, επέστρεψαν στα ιερά χώματα των προγόνων και ιδρυτών μας, ενημερώθηκαν για το πρώτο στάδιο των έργων που ολοκληρώθηκε και για το δεύτερο στάδιο που ακολουθεί με την ανατολή του 2018 και με την προτροπή του αρχηγού Πέτρου Μάνταλου, ο οποίος έκανε το εναρκτήριο λάκτισμα, αλλά και τις οδηγίες του Μανόλο Χιμένεθ, έπαιξαν για λίγο μπάλα στο λασπωμένο τερέν!

Η κάμερα του AEK TV κατέγραψε τις ιστορικές στιγμές, αφού η μπάλα ακούμπησε και πάλι στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου μας και παίχθηκε ποδόσφαιρο από την ομάδα μας για πρώτη φορά μετά από δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια και το γκρέμισμα του πάλαι ποτέ «Νίκος Γκούμας» το 2003!

Λίγο πριν αναχωρήσουν από τη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Μανόλο Χιμένεθ και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ευχήθηκαν καλή χρονιά για το 2018, αλλά «και του χρόνου σπίτι μας» ξεκινώντας την αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη επιστροφή με φόντο την εκκλησία της Αγίας Τριάδας!

Τα δικά μας κάλαντα ακούστηκαν και πάλι μέσα από τον Ναό της ιστορίας μας! Από τη γη των προγόνων μας! Aπολαύστε το video του ΑΕΚ TV! Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία!".

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης  στην περιφέρεια ΑΜΘ και πρώην «θρακάρχης» Τέρενς Κουίκ,  όπως ανέφερε εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ,  «έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος με τις πράξεις του,  γιατί παραβίασε τις αρχές των Ανεξάρτ