fbpx Ομ. Ομέρ: "Αποχωρώ από την ΕΠΣ Θράκης, μένω δίπλα στο ποδόσφαιρο"
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου, 2018 - 11:00
ΔΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ

Ομ. Ομέρ: "Αποχωρώ από την ΕΠΣ Θράκης, μένω δίπλα στο ποδόσφαιρο"

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Ομέρ Ομέρ
Μάνος Γαβριηλίδης
ΕΠΣ Θράκης

Επί ετών αντιπρόεδρος στην Ένωση, ο κος Ομέρ μας λέει: "Αγαπάω το τοπικό ποδόσφαιρο και τον Πανθρακικό"

Διονύσης Βοργιάς

Οι μέρες μετρούν αντίστροφα για τις φετινές εκλογές στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης, με τον νυν πρόεδρο Μάνο Γαβριηλίδη όπως όλα δείχνουν να προχωράει για την πέμπτη του τετραετία ως πρόεδρος της Ένωσης. Αυτό που όμως σχολιάζεται αυτές τις ημέρες, στις τάξεις των ποδοσφαιρόφιλων του νομού, είναι πως ο Ομέρ Ομέρ, ο α' αντιπρόεδρος της Ένωσης από το 2006 και μέλος της ΕΠΣ Θράκης από το 1999 κι από το 2002 μαζί με τον κο Γαβριηλίδη, δεν είναι μεταξύ των ανθρώπων του φετινού ψηφοδελτίου του Μάνου Γαβριηλίδη.


Η εν λόγω εξέλιξη αποτελεί προσωπική επιλογή του Ομέρ Ομέρ. "Όλα έχουν μία αρχή και ένα τέλος, το οποίο κι έρχεται τώρα για μένα. Η Ένωση δεν είναι ιδιόκτητος χώρος μας, περνούν τα χρόνια και πρέπει να μπουν και νέα άτομα", δηλώνει και συνεχίζει: "Έχω δώσει πάρα πολλά πράγματα όσο ήμουν στην ΕΠΣ Θράκης, για την αγάπη μου προς το τοπικό ποδόσφαιρο και τον Πανθρακικό".


Ο ίδιος μας μιλάει και για την πρόθεση του προέδρου της ΕΠΣ Θράκης να τον κρατήσει κοντά στο ποδόσφαιρο, αλλά και τη δική του δέσμευση πως όταν χρειαστεί θα είναι παρών. "Ο κος Γαβριηλίδης επέμενε να είμαι τουλάχιστον μία τετραετία ακόμη στην Ένωση αλλά δεν δέχθηκα. Είμαστε συνεργάτες και πάνω από όλα φίλοι όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε συμφωνήσει και διαφωνήσει σε πολλά. Να ξέρει πως, αν χρειαστεί κάτι από εμένα προσωπικά στην πέμπτη τετραετία του, εγώ είμαι έτοιμος, ως εξωτερικός παράγοντας, να προσφέρω οποιαδήποτε βοήθεια μου ζητηθεί", δηλώνει.


Αναφορικά με την κριτική που έχει ασκηθεί στο πρόσωπο του Μάνου Γαβριηλίδη ότι έχει "αγκιστρωθεί" στην καρέκλα της προεδρίας, ο Ομέρ Ομέρ έχει σαφή απάντηση: "Καλά που ήρθε ο κος Γαβριηλίδης και οι συνεργάτες του, κι έγινε ανάπτυξη στο τοπικό ποδόσφαιρο της Ροδόπης. Αν δεν ήταν ο ίδιος, δεν θα υπήρχε καμία ανάπτυξη στο ποδόσφαιρο της Ροδόπης. Εκείνος, μαζί με πολλούς ανθρώπους του Πανθρακικού, ήταν που βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα, ώστε να δούμε στην Κομοτηνή ποδόσφαιρο στην Super League. Μέχρι τότε στις άλλες περιοχές δεν ήξεραν καθόλου ότι η Κομοτηνή είχε ποδόσφαιρο και μας είχαν διαγραμμένους από τον χάρτη".


Ο Ομέρ Ομέρ μιλάει και για το μέλλον στο ποδόσφαιρο της περιοχής, δηλώνοντας ότι η Κομοτηνή μπορεί να αποκτήσει ξανά ομάδα-πρωταγωνιστή. "Δυστυχώς ο κόσμος δεν αγκάλιασε τον Πανθρακικό, κι αυτό σας το έχω ξαναδηλώσει. Παρόλα αυτά, ακόμη πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να ξανακάνουμε μία ομάδα που θα ανέβει στις πρώτες εθνικές κατηγορίες. Όλοι μαζί πρέπει να προχωράμε αγαπημένοι. Εγώ πάντα ήθελα να προοδεύει η Κομοτηνή, χωρίς να ξεχωρίζουμε κανέναν πολίτης  της. Όλοι μας είμαστε Έλληνες πολίτες, απλώς με διαφορετικό θρήσκευμα", σημειώνει. 


ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ
Χωρίς αντίπαλο ουσιαστικά αναμένεται να πραγματοποιηθεί η επανεκλογή του Μάνου Γαβριηλίδη στην προεδρία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης, αφού το αντίπαλο δέος του Μιχάλη Κακουλίδη και της ΠΑΕ Ποντίων μέχρι στιγμής δεν κατέθεσε υποψηφιότητα για τις εκλογές της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου.


Για την ακρίβεια, για τις εννιά θέσεις του Δ.Σ. ανακηρύχθηκαν ισάριθμοι υποψήφιοι, οπότε -εκτός απροόπτου- όλοι θα εκλεγούν και όλοι είναι της ομάδας του Μάνου Γαβριηλίδη, που πάει ολοταχώς για την πέμπτη θητεία του ως πρόεδρος. Αξίζει να σημειωθεί ότι με την ανακήρυξη επιτυγχάνεται και ανανέωση στο Δ.Σ. σχεδόν κατά το ήμισυ, αφού οι τέσσερις από τους εννιά υποψηφίους είναι νέα πρόσωπα.


Πρόκειται για τον Πάνο Τσολάκη του ΠΑΟ Κοσμίου και τον Μιχάλη Σαπουντζή παράγοντα του Ορφέα Ξυλαγανής, ενώ νέα πρόσωπα είναι επίσης ο Χασάν Μεσούτ της Δόξας Σώστη και ο Μπουλέντ Δεβλέτογλου της Ελπίδας Σαπών. Από εκεί και πέρα υποψήφιοι είναι εκ νέου, πέρα από τον Μάνο Γαβριηλίδη, ο απερχόμενος γενικός γραμματέας Γιάννης Κοτζαμάνης, ο ταμίας Χρήστος Κουκουλάκης, ο αναπληρωτής ταμίας και β’ αντιπρόεδρος Τάσος Αλεξίου και το μέλος Ισμαήλ Ιμπραχήμ.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Τη μέθοδο του Προκρούστη φαίνεται ότι επέλεξε  η κυβέρνηση και για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις. Ευτυχώς η Κομοτηνή πρόλαβε  και τις έκανε νωρίς.