ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2017 - 11:00
ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ολοκληρώνεται σήμερα το πανεπιστημιακό πρωτάθλημα μπάσκετ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Πανελλήνιο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα
Μπάσκετ
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Εύκολη νίκη στην πρεμιέρα για την ομάδα του Δ.Π.Θ.

Στην Κομοτηνή διεξάγεται αυτό το τριήμερο - και ολοκληρώνεται σήμερα Τετάρτη- το Πανελλήνιο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ανδρών και γυναικών από το Δ.Π.Θ. Το πρωτάθλημα διεξάγεται υπό την αιγίδα της Επιτροπής Αθλητισμού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΕΑΤΕ). Συνολικά πραγματοποιούνται 20 αγώνες σε τρία διαφορετικά γήπεδα, στο γήπεδο του κλειστού γυμναστηρίου, στο γήπεδο του 2ου Λυκείου και στο γήπεδο του 4ου Γυμνασίου. 


Στην άνω διοργάνωση, ο Δήμος Κομοτηνής συμβάλλει οικονομικά με το ποσό των 2.500 ευρώ, καλύπτοντας δαπάνες απονομών, προβολής και δημοσιότητας καθώς και δαπάνες εμφάνισης των αθλητών και αθλητριών.


Στα αγωνιστικά, η πρώτη μέρα περιλάμβανε ευρεία νίκη για την ομάδα του Δημοκριτείου που, εκτός απροόπτου θα καταφέρει να κερδίσει το πρωτάθλημα και να πάρει το "εισιτήριο" για το Πανευρωπαϊκό, μιας που ο ανταγωνισμός δεν είναι πολύ υψηλός, με λίγες σχολές να συμμετέχουν.
Αποτελέσματα Δευτέρας:


ΤΕΙ Σερρών - Ιόνιο Πανεπιστήμιο 62-39
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης - Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων 83-26
Αποτελέσματα πρωινών αγώνων Τρίτης: 
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων - ΤΕΙ Πειραιά 57-58
Μετσόβειο Πολυτεχνείο - ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας 96-35
Για τα απογευματινά αποτελέσματα της Τρίτης και τα αποτελέσματα της Τετάρτης, θα σας ενημερώσουμε αύριο.
Διονύσης Βοργιάς

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Υποψήφιοι   με τελεσίγραφα και με ένα απλό e-mail,  είναι η μόδα των ημερών. Γεννημένοι αρχηγοί,  χωρίς να πλαισιώνονται από υποστηρικτές  και στη  συγκεκριμένη  περίπτωση υποψήφιους συμβούλους.