ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου, 2017 - 11:00
ΔΙΔΑΞΑΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ

Οι δάσκαλοι του Γίν Γιάνγκ στην Έδεσσα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Α.Σ. Γιν Γιανγκ
Πολεμικές τέχνες

Συμμετείχαν και στην εξέταση αθλητών 
 

Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου οι προπονητές του Αθλητικού Συλλόγου Γίν Γιάνγκ ταξίδεψαν στην πόλη της Έδεσσας. Το Σάββατο το απόγευμα δίδαξαν τεχνικές αυτοάμυνας στο σεμινάριο αυτοάμυνας για πολίτες της Έδεσσας, άνδρες και γυναίκες  που διοργανώθηκε από τον σύλλογο Ακαδημία Έδεσσας. 
Την Κυριακή το πρωί παρουσία του υπεύθυνου συστήματος Okinawa te tai Παναγιώτη Κανελλόπουλου στην εξεταστική επιτροπή ήτανε η προπονήτρια του Α.Σ. Γίν Γιάνγκ Δήμητρα Μουσχάκη μαύρη ζώνη - 6 dan στο Okinawa te tai karate. Οι αθλητές εξεταστήκανε για την  προαγωγή τους στην επόμενη έγχρωμη ζώνη.
Την Κυριακή το μεσημέρι, παρουσία του προέδρου της Ομοσπονδίας Ju - Jitsu, στην εξεταστική επιτροπή ήτανε η προπονήτρια του Α.Σ. Γιν Γιάνγκ Δήμητρα Μουσχάκη μαύρη ζώνη - 5 dan στο Ju Jitsu. Οι αθλητές εξεταστήκανε για την προαγωγή τους στην μαύρη ζώνη.
Την Κυριακή το βράδυ καλεσμένος στην επίδειξη που διοργανώθηκε, ήταν ο προπονητής από τον Α.Σ. Γιν Γιάνγκ Ευθύμιος Δημητρακόπουλος - μαύρη ζώνη 2 dan στο Aikido, o οποίος παρουσίασε τεχνικές του Aikido. 
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης  στην περιφέρεια ΑΜΘ και πρώην «θρακάρχης» Τέρενς Κουίκ,  όπως ανέφερε εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ,  «έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος με τις πράξεις του,  γιατί παραβίασε τις αρχές των Ανεξάρτ