ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 11 Ιουλίου, 2018 - 20:59
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Ο Νεαζή Αλή στην Δόξα Γρατινής

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δόξα Γρατινής
Ποδόσφαιρο

Μετά και την απόκτηση του Γιώργου Ποιμενίδη

Μετά την απόκτηση του Γιώργου Ποιμενίδη, η Δόξα Γρατινής ενισχύεται και με τον Κομοτηναίου Νεαζή Αλή, ο οποίος θα δυναμώσει το ρόστερ της Γρατινής για μία ακόμη σεζόν στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Θράκης.

Ο ποδοσφαιριστής, μετά την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε με την φανέλα της Ελπίδας Σαπών, φτάνοντας μάλιστα και ένα βήμα πριν την κατάκτηση του τίτλου, αποφάσισε να αποχωρήσει από τον σύλλογο, με την Δόξα Γρατινής να συμφωνεί σε όλα μαζί του και να τον εντάσσει στο δυναμικό της.

Ο νυν επιθετικός μέσος της Δόξας Γρατινής, σημείωσε την περσινή σεζόν τρία τέρματα, έχοντας κυρίως δημιουργικό ρόλο, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε ΑΟ Φιλία Κομοτηνής, Ένωση Ασωμάτων, ΠΑΟΚ Κοσμίου και Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, αποτελώντας έναν από τους πιο αξιόλογους μεσοεπιθετικούς στις ομάδες που αγωνίστηκε.


Την ίδια ώρα, η Δόξα Γρατινής ελπίζει πως από την ερχόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην φυσική της έδρα, εντός της Γρατινής, καθώς πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης στο γήπεδο, κατόπιν έγκρισης και σχετικού κονδυλίου από τον Δήμο Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πληθαίνουν τα σενάρια για πολλαπλές κάλπες στις 26 Μαΐου, που αυτό βέβαια θα το εκτιμήσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του,  εξετάζοντας τα δεδομένα, τις δικές τους  δημοσκοπήσεις, αλλά και τα  μ