ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, 2017 - 11:00
ΣΤΑ 82 ΤΟΥ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΛΑΜΑΤΖΗΣ

Ο γηραιότερος δρομέας είναι Θρακιώτης!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δρομείς
Αθανάσιος Γιαλαματζής

Γυμνάζεται καθημερινά στο Σοφικό Έβρου και είναι αθλητής του Συλλόγου Βετεράνων αθλητών Στίβου Αλεξανδρούπολης

Ο Αθανάσιος Γιαλαματζής είναι 82 ετών, ζει και γυμνάζεται καθημερινά στο Σοφικό Έβρου! Ανακάλυψε τα οφέλη του αθλητισμού και της συμμετοχής σε αγώνες τα τελευταία χρόνια με τον Σύλλογο Βετεράνων αθλητών Στίβου Αλεξανδρούπολης μετά από προτροπή του προέδρου Γιάννη Μπαρμπαγιάννη.


Στο διάστημα αυτό έλαβε μέρος σε Πανελληνίους αγώνες Βετεράνων και στις κατηγορίες του πρωτεύει στα 200 και 400 μέτρα κάθε χρόνο. Λαμβάνει μέρος σε βαλκανικούς αγώνες βετεράνων στίβου όπου έχει τερματίσει, στο Βουκουρέστι 3ος στο Βάδην 5.000 μέτρων στην κατηγορία του. Στην Κωνσταντινούπολη το 2015 βαλκανικοί βετεράνων κλειστού στίβου 1ος στα 200 μέτρα καθώς και σε άλλες βαλκανιάδες Βετεράνων με πρωτιές στην κατηγορία των 80+ στα 200 κ 400 μέτρων. Συμμετέχει σε τοπικούς αγώνες πόλεων πχ. Διδυμότειχο 2016-2017 στα 5.000 μέτρα όπου τερμάτισε και βραβεύτηκε από τις αρχές της πόλη. Στους αγώνες Άρδας στα 3.000 μέτρα τερμάτισε και βραβεύτηκε από τον δήμαρχο Ορεστιάδας. 


Επίσης, συμμετείχε και τερμάτισε στο Run Greece Αλεξανδρούπολης 2017 στα 5000 μέτρα μπροστά από πολλούς νεότερούς του. Επόμενος στόχος, πρωτιές στην κατηγορία των 80+στα αγωνίσματα που θα συμμετάσχει στους πανελληνίους αγώνες βετεράνων αθλητών στίβου που θα γίνουν του χρόνου τον Ιούνιο 2018 στην Αλεξανδρούπολη και καλεί και άλλους συνομήλικούς του να τον μιμηθούν.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Συνεδρίασε το εθνικό συμβούλιο ασφαλείας της Τουρκίας που ασχολήθηκε με τα δικαιώματα τους όπως τα αντιλαμβάνονται,  στο Αιγαίο και στην Κύπρο και έδωσε το πράσινο φως στον Ερντογάν  να τα υπερασπιστεί,  κάν