ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 11 Ιουλίου, 2018 - 20:59
ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2019

Ο Δήμος Παγγαίου διεκδικεί να γίνει Ευρωπαϊκή Πόλη του Αθλητισμού

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δήμαρχος Παγγαίου
Δήμος Παγγαίου
Δήμοι

Δήλωση στήριξης από την υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια -Τσαρουχά

Την επίσημη και θερμή υποστήριξη της στην υποψηφιότητα του Δήμου Παγγαίου να αναδειχτεί σε Ευρωπαϊκή Πόλη του Αθλητισμού 2019 (ACES), δήλωσε η υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια -Τσαρουχά. Η υφυπουργός απέστειλε επίσημη υποστηρικτική επιστολή (letter of support) προς τον αρμόδιο ευρωπαϊκό φορέα ACES, η οποία θα συμπεριληφθεί στον φάκελο της υποψηφιότητας του Δήμου Παγγαίου.  

Ο διαγωνισμός για τις ευρωπαϊκές πόλεις του αθλητισμού, αφορά πόλεις με πληθυσμό πάνω από 25.000 κατοίκους.

Ο Δήμος Παγγαίου αποτελεί την πρώτη ελληνική πόλη με πληθυσμό άνω των 25.000 κατοίκων που λαμβάνει μέρος στο διαγωνισμό. 


Η υφυπουργός κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, δήλωσε: Οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε αυτή τη συμμετοχή, διότι η ανάληψη του τίτλου θα ενισχύσει την τοπική οικονομία του Δήμου Παγγαίου και θα τον αναδείξει ως πυλώνα πολιτιστικού και αθλητικού τουρισμού. Θα φέρει ξανά την Μακεδονία στο επίκεντρο του διεθνούς αθλητικού ενδιαφέροντος και θα υπενθυμίσει παγκοσμίως την ελληνικότητα του πανάρχαιου αθλητικού ιδεώδους, η σημασία του οποίου είναι προφανής. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία στο Δήμο Παγγαίου και δηλώνω προσωπικά, ως επικεφαλής του υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας -Θράκης), πως θα σταθούμε δίπλα του καθ' όλη τη διάρκεια της μεγάλης του προσπάθειας.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Υποψήφιοι   με τελεσίγραφα και με ένα απλό e-mail,  είναι η μόδα των ημερών. Γεννημένοι αρχηγοί,  χωρίς να πλαισιώνονται από υποστηρικτές  και στη  συγκεκριμένη  περίπτωση υποψήφιους συμβούλους.