ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2017 - 11:00
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΥΟ ΠΑΛΙΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ

Ο Αντώνης Φώτσης με κασκόλ ...ΑΕ Κομοτηνής

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Μπάσκετ
Αντώνης Φώτσης
ΑΕ Κομοτηνής

Φέτος αγωνίζεται στον Ηλυσιακό με προπονητές τους αποφοίτους ΤΕΦΑΑ Θανάση Θωμόπουλο και Δημήτρη Τσικίνα

Με κασκόλ ...Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, και δύο γνώριμες φυσιογνωμίες στην Κομοτηνή, φωτογραφήθηκε ο μπασκετμπολίστας Αντώνης Φώτσης. 
Ο αθλητής που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στον Παναθηναϊκό, πετυχαίνοντας πλήθος διακρίσεων, με πέρασμα στο NBA και διαρκή παρουσία στην Εθνική Ελλάδος, αγωνίζεται φέτος στο τοπικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Ηλυσιακού. Προπονητές του; Δύο απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
"Η ΑΕ Κομοτηνής διαχρονικά αποτελεί σκαλοπάτι για την εξέλιξη αθλητών και προπονητών. Έτσι λοιπόν πολλά είναι τα παραδείγματα παιδιών, που συνδύασαν τις σπουδές τους στην πόλη μας και την συνεισφορά τους στην οικογένεια της ΑΕΚ, παιδιά που βοήθησαν και βοηθήθηκαν και κυρίως αποτέλεσαν εξαίρετοι χαρακτήρες.
Δυο από αυτά, Θανάσης Θωμόπουλος και Δημήτρης Τσικίνας, αποτελούν το προπονητικό δίδυμο στον Ηλυσιακό, ομάδα πλέον του τεράστιου Αντώνη Φώτση.
Οι τρεις τους λοιπόν φωτογραφήθηκαν με το κασκόλ της ομάδας και στέλνουν την θετική τους ενέργεια για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Από την πλευρά μας να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα 2 παιδιά μας και να ευχαριστήσουμε τον Αντώνη Φώτση για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ".

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Καλά μας τα είπε ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας από την Κομοτηνή,  ότι το μεταναστευτικό οφείλεται βέβαια σε πολέμους, φτώχεια και  διεφθαρμένες καταστάσεις, σε χώρες της Ασίας κ