ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Δευτέρα, 5 Μαρτίου, 2018 - 11:05
ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Μήνυμα στήριξης στους δύο κρατούμενους στρατιωτικούς

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τουρκία
Έβρος

Αγωνίστηκε με φανέλα που περιείχε μήνυμα στήριξης προς τους δύο Έλληνες κρατούμενους στην Τουρκία

Ο Ορέστης Ορεστιάδας αγωνίσθηκε σήμερα με φανέλα που είχε συμβολικό μήνυμα στήριξης στους δύο κρατούμενους στρατιωτικούς. Ο Ορέστης Ορεστιάδας αγωνίσθηκε στην Αλεξανδρούπολη κόντρα Ιπποκράτη για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στο γήπεδο κατά την παρουσίαση των ομάδων με φανέλες οι οποίες έγραφαν “ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΓΓΕΛΕ Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΡΕΣΤΗΣ”.

Φυσικά το συμβολικό μήνυμα της φανέλας αφορούσε τους δύο στρατιωτικούς που κρατούνται τις τελευταίες μέρες  στην Ανδριανούπολη. Ο Ορέστης προέβηκε στην συμβολική κίνηση (την οποία με χαρά ακολούθησαν και οι γηπεδούχοι) όχι απλά επειδή η ομάδα είναι η εκπρόσωπος της τελευταίας πόλης πριν την Τουρκία αλλά και επειδή ως γνωστόν ο λοχίας από την Ορεστιάδα είναι από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της ομάδας της πόλης όπως και ο πατέρας του ο οποίος είναι μελετητής της ιστορίας της και πρόσφατα ήταν ένας από τους συντελεστές (μέσω του πλούσιου αρχείου που διατηρεί) του λευκώματος για τα 90 χρόνια του συλλόγου!

RadioEvros.gr

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Η ανοχή που υπήρχε μέχρι πρότινος και από πλευράς πολιτείας αλλά και θεσμικών αρχών,  να σφάζονται ανεξέλεγκτα αιγοπρόβατα και βοοειδή στις θρησκευτικές γιορτές,  όπως είναι το Πάσχα,  αλλά και το Μπαϊράμ,  

Ημερολόγιο