ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 14 Ιουνίου, 2017 - 15:20
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ Η ΧΟΡΗΓΙΑ

Mikel Κομοτηνής και ΑΕ Κομοτηνής χέρι-χέρι

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Mikel
ΑΕ Κομοτηνής
Μπάσκετ

Ο ιδιοκτήτης του Mikel Κομοτηνής, Θανάσης Σχώρης, στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας

Για μια ακόμη χρονιά η γνωστή καφετέρια της Κομοτηνής και η ομάδα μπάσκετ της Γ' Εθνικής, ανανεώνουν την χορηγική συνεργασία τους. Πιο αναλυτικά, το Mikel Κομοτηνής και ο ιδιοκτήτης του κ. Σχώρης στήριξε την προσπάθεια της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, τμήμα μπάσκετ, σε όλα τα επίπεδα, υποστηρίζοντας έμπρακτα το όραμά της.

"Ο κ. Σχώρης, ένας άνθρωπος του αθλητισμού, γνωρίζοντας καλά τα δεδομένα, υποστηρίζει εμπράκτως την προσπάθεια μας. Πλέον έχει καταστεί να μπασκετικό στέκι συζητήσεων που συνδυάζεται με την άριστη ποιότητα του καφέ και με άριστη εξυπηρέτηση του προσωπικού του καταστήματος. Επιπλέον ο κ. Σχώρης αποτελεί και έναν εκ των συνεπέστερων φίλων της ομάδας με διαρκή παρουσία στις θέσεις του κλειστού γυμναστηρίου της πόλης μας", αναφέρουν για την συνεργασία στην επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Συνεδρίασε το εθνικό συμβούλιο ασφαλείας της Τουρκίας που ασχολήθηκε με τα δικαιώματα τους όπως τα αντιλαμβάνονται,  στο Αιγαίο και στην Κύπρο και έδωσε το πράσινο φως στον Ερντογάν  να τα υπερασπιστεί,  κάν