ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου, 2016 - 11:00
ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ

Με τρεις αθλητές ο «ΑΣ Δημοκρίτειο»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Μπάντμιντον
ΑΣ Δημοκρίτειο

Στην Αλμπένα Βουλγαρίας 3-7 Νοεμβρίου

Διονύσης Βοργιάς

Στην τουριστική πόλη Αλμπένα Βουλγαρίας διεξάγεται το χρονικό διάστημα 3 με 7 Νοεμβρίου το βαλκανικό πρωτάθλημα βετεράνων μπάντμιντον, στο οποίο και συμμετάσχει ο «ΑΣ Δημοκρίτειο» Κομοτηνής με τριμελή αποστολή, υπό τις οδηγίες του προπονητή Μπάμπη Ιορδάνου. Πιο συγκεκριμένα, οι Ανδρέας Κέκκερης και Χρήστος Καλιδάς θα δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στην κατηγορία 40+ ετών, και ο Αλκιβιάδης Γεωργιάδης στην κατηγορία 50+ ετών. Συνολικά, η ελληνική αποστολή είναι επταμελής, με τέσσερις αθλητές από Θεσσαλονίκη και τρεις από Κομοτηνή, ενώ ο «ΑΣ Δημοκρίτειο» είναι η πρώτη χρονιά που συμμετέχει στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, με σύνθημα «το μπάντμιντον είναι για όλες τις ηλικίες»!


Παράλληλα, με επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Αλεξανδρούπολη το βαλκανικό πρωτάθλημα μπάντμιντον για ηλικίες κάτω των 19 ετών, το οποίο συνδιοργάνωσαν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης (ΕΟΦΣΑ), ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, ενώ η όλη διοργάνωση τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης (Περιφερειακή Ενότητα Έβρου). Οι επτά αθλητές και η μία αθλήτρια που εκπροσώπησαν τη Θράκη προσπάθησαν για το καλύτερο, όμως το επίπεδο ήταν υψηλό και δεν μπόρεσαν να πλασαριστούν σε ψηλές θέσεις. Η χώρα μας κατέκτησε ένα χάλκινο μετάλλιο στο μεικτό διπλό με τον Θωμά Ρούγκλιο και τη Μαρία Ελένη Ρούγκλιου.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ξεκάθαρα κερδίζει στα σημεία,  στην επικοινωνία και δημιουργεί μεγαλύτερη δυναμική συσπείρωσης, με την παρουσία σημαντικών στελεχών από όλους τους νομούς,  στην πρώτη επίσημη παρουσίαση, ομιλία, αλλά και την