ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου, 2018 - 11:36
ΕΦΕΡΕ ΤΡΕΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε το διεθνές τουρνουά Λεύκιππου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Μπάσκετ
Ξάνθη
Λεύκιππος

Λεύκιππος Ξάνθης, ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, Ανατολού Εφές Κωνσταντινούπολης, Παρτιζάν Βελιγραδίου

Το 1ο Διεθνές τουρνουά του Λεύκιππου  πέρασε στη ιστορία και ήταν άκρως επιτυχημένο, καθώς ο σύλλογος κατάφερε να φέρει τρεις μεγάλους συλλόγους στην Ξάνθη, δηλαδή την Παρτιζάν Βελιγραδίου, την Ανατολού Εφές Κωνσταντινούπολης και τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Στην πόλη της Ξάνθης κινήθηκαν επί τρεις ημέρες αθλητές, παράγοντες, προπονητές, γονείς από τρεις αποστολές. Όλοι τους δημιούργησαν κοινωνικές σχέσεις, επαφές, τεχνογνωσία, απόψεις, αλλά και γνώρισαν την Ξάνθη και τα αξιοθέατά της, καταναλώνοντας εντός της πόλης και γεμίζοντας ξενοδοχεία και χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας.
Εμπειρίες, αναμνήσεις και στιγμές ανεξίτηλες για όλους.

Ο δήμος Ξάνθης και οι πολιτικοί της περιοχής τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, στην οποία συνετέλεσαν και πλήθος εθελοντών, φορέων, επιχειρήσεων, πολιτιστικών συλλόγων.

Για την ιστορία αξίζει να αναφερθεί η εντυπωσιακή αγωνιστική παρουσία και δυναμική των ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά, αλλά και τα σωματικά προσόντα των ξένων παικτών.

Στα παραλειπόμενα που συζητήθηκαν ήταν η χορευτική παρουσίαση των συλλόγων Εβριτών και ΧΟΞ, οι βραβεύσεις και απονομές του Λεύκιππου στους πολιτιστικούς συλλόγους, στον «ΙΑΠΕΤΟ» ΑΜΕΑ Ξάνθης, καθώς και η επιβλητική κάλυψη της εκδήλωσης από τους εθελοντές Σαμαρίτες και τμήμα του ΕΕΣ.

Στον άτυπο "μεγάλο τελικό" της Παρασκευής συναντήθηκαν η Παρτιζάν με την Ανατολού και σε ένα αγώνα – διαφήμιση του αθλήματος όπου νικητές ήταν οι Σέρβοι.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Είναι προσφιλές επικοινωνιακό κόλπο  να επιστρατεύονται κυβερνητικά στελέχη και  υπουργοί σε προεκλογικές περιόδους και όχι εθνικών εκλογών,  αλλά αυτοδιοικητικών,  για να προβάλουν σε κομματικές συγκεντρώσε