ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου, 2017 - 11:00
ΠΑΤΗΣΑΝ ΓΗΠΕΔΟ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Με νέο προπονητή το βόλεϊ της ΑΕΚ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΑΕ Κομοτηνής
Βόλεϊ
Α2 Ανρών

Προετοιμασία για μια ακόμη χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής

Σε καλό κλίμα ξεκίνησε η προετοιμασία του ανδρικού τμήματος της ΑΕ Κομοτηνής, το οποίο για μια ακόμη χρονιά θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνική βόλεϊ αντρών. Με νέες προσθήκες στο περσινό σχήμα και τις οδηγίες του τεχνικού Ηλία Κρεούζη, η ΑΕΚ ευελπιστεί σε μια καλή πορεία στην Α2 κατηγορία ενόψει της σεζόν 2017-2018.


"Οι στόχοι πάντα στις ομάδες μου είναι να παίζουμε όμορφο βόλεϊ και μέσα από αυτό να εξελίσσουμε το παιχνίδι νεαρών παικτών. Έχουμε αρκετά νέα παιδιά και ελπίζω να μπορέσουν να παίξουν ανταγωνιστικό βόλεϊ υψηλού επιπέδου" ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή, ενώ για το πρωτάθλημα ο κος Κρεούζης σημειώσει ότι "είναι αρκετά ανταγωνιστικό και οι ομάδες είναι σχεδόν στο ίδιο επίπεδο. Είναι πολύ δύσκολο αυτό μιας και η διάρκεια του πρωταθλήματος είναι πάρα πολύ μικρή. Δεν υπάρχουν περιθώρια λαθών".

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης  στην περιφέρεια ΑΜΘ και πρώην «θρακάρχης» Τέρενς Κουίκ,  όπως ανέφερε εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ,  «έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος με τις πράξεις του,  γιατί παραβίασε τις αρχές των Ανεξάρτ