ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2017 - 11:00
ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Μαθητές γνώρισαν το μπάντμιντον

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΑΣ Δημοκρίτειο
Μπάντμιντον

Σε συνεργασία με τον προπονητή του ΑΣ Δημοκρίτειο Μπάμπη Ιορδάνου

Και ενώ το καλοκαίρι είναι προ των πυλών η Ομάδα Φυσικής Αγωγής Ροδόπης με ρυθμούς φρενήρεις συνεχίζει τις αθλητικές δράσεις στα δημοτικά σχολεία, καθώς στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μαθητές και μαθήτριες ολοκλήρωσαν τα μαθήματά τους και είναι σε εξέλιξη η διαδικασία των γραπτών εξετάσεων. Παιδιά από σχολεία του νομού, "πλημμύρισαν" με τη διάθεση, τη χαρά και την αγωνιστικότητά τους το κλειστό γυμναστήριο του 1ου ΓΕΛ και 2ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής και έζησαν την εμπειρία συμμετοχής σε αγώνες αντιπτέρισης.
Νικητής ...το άθλημα καθώς μαθητές, μαθήτριες και συνοδοί έφυγαν ευχαριστημένοι από τη συμμετοχή τους και τη γνωριμία τους με το μπάντμιντον που κάνει βήματα ανόδου κάθε χρόνο. 


Στα κορίτσια την πρώτη θέση κατέλαβε η Δήμητρα Αποστόλου 6ου Δ.Σ., τη δεύτερη η Μαρία Σουσανίδου του 11ου Δ.Σ. ενώ τρίτες θέσεις κατέλαβαν Μεμέτ Τσαούς Γιαρέν του 6ου Δ.Σ. και Δημητρίου Αικατερίνη του 4ου Δ.Σ.


Στα αγόρια, πρώτος ο Αντώνης Πολυτσάκης του 9ου Δ.Σ., δεύτερος ο Ανδρέας Ιορδάνου του 2ου Δ.Σ. και τρίτοι οι Νίκος Τζεβελεκίδης του 2ου Δ.Σ. και Κυριάκος Πολυτσάκης του 9ου Δ.Σ.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Υποψήφιοι   με τελεσίγραφα και με ένα απλό e-mail,  είναι η μόδα των ημερών. Γεννημένοι αρχηγοί,  χωρίς να πλαισιώνονται από υποστηρικτές  και στη  συγκεκριμένη  περίπτωση υποψήφιους συμβούλους.