ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 9 Ιουνίου, 2018 - 10:00
Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ

Κ. Γεμενετζής:"Πρέπει να χτίσουμε κάτι στέρεο"

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Ποδόσφαιρο
Πανθρακικός

Χωρίς πυροτεχνήματα και μεγάλες δηλώσεις, αλλά πρόθυμος να κάνει δουλειά, εμφανίστηκε ο νέος προπονητής του Πανθρακικού

Στην Α' ΕΠΣ Θράκης θα αγωνίζεται από την ερχόμενη χρονιά ο ΑΠΣ Πανθρακικός, ο οποίος κατάφερε να τερματίσει την χρονιά που ολοκληρώθηκε στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣ Θράκης και να ανέβει στην πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία. Όλα αυτά βεβαίως συμβαίνουν ελάχιστα χρόνια μετά την κατρακύλα της ΠΑΕ Πανθρακικός από την Super League στη Football League κι από εκεί στη "διάλυση". 

Γι' αυτό ο νέος προπονητής του Πανθρακικού, Κώστας Γεμενετζής, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε η ομάδα με την οποία μας γνωστοποίησε το καινούργιο επιτελείο, παρουσιάστηκε προσγειωμένος και έτοιμος να κάνει πραγματική δουλειά εντός του γηπέδου. "Πάνω από όλα πρέπει να έχουμε γερές βάσεις, γι' αυτό και πρέπει το βάρος να πέσει στις ακαδημίες του συλλόγου. Το καλύτερο θα είναι να δούμε παιδιά από την ακαδημία να φοράνε την φανέλα του Πανθρακικού", δήλωσε ο προπονητής ο οποίος δίνει έμφαση στο να δίνει ο Πανθρακικός ευκαιρίες σε δικά του παιδιά και να βασίζεται στα δικά του πόδια. 

"Βήμα- Βήμα" η πρόοδος της ομάδας
Όσον αφορά στο μέλλον της ομάδας και το τί μπορούν να περιμένουν οι φίλοι του Πανθρακικού από αυτόν, απάντησε ως εξής: "Ας μην προτρέχουμε και ας μην προσπαθούμε να κάνουμε άλματα, όπως επίσης δεν χρειάζεται να ανατρέχουμε στο παρελθόν. Δεν μπορούμε να ξέρουμε και να υποθέτουμε που θα βρίσκεται η ομάδα, αν πρώτα δεν χτίσουμε κάτι στέρεο. Το ιδανικότερο θα ήταν να είχαμε ένα ντουλάπι με λεφτά, να έχουν όλοι ό,τι θέλουν, αλλά κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Πρέπει όλοι μας να δουλέψουμε και να κάνουμε το κάτι παραπάνω, για να λειτουργήσει ο σύλλογος αρμονικά και βήμα-βήμα να τον φτάσουμε και πάλι ψηλά. Ωστόσο το μόνο που μετράει τώρα είναι το παρόν και η προσπάθεια να χτίσουμε κάτι από την αρχή".

Τέλος αναφέρθηκε και στο ρόστερ της νέας χρονιάς σημειώνοντας τα εξής: "Πιστεύω πως ένα ρόστερ 20-22 ποδοσφαιριστών είναι υπεραρκετό για το τοπικό πρωτάθλημα. Όμως δεν μας ενδιαφέρει μόνο η ποσότητα, αλλά και η ποιότητα. Από την περσινή ομάδα κάποιοι θα μείνουν, αλλά θα πρέπει να σέβονται την ομάδα. Επίσης, δεν αποκλείεται φέτος να δούμε παιδιά να αγωνίζονται, που είχαν παίξει στα τμήματα υποδομής με την Κ15, την Κ17, την Κ20. Η προετοιμασία, ανάλογα πάντα και με το καλεντάρι της νέας σεζόν που θα ανακοινωθεί από την ΕΠΣ, θα αρχίσει περίπου το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου".

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Προηγήθηκε η διασπορά κινητών τηλεφώνων, βουλευτών και υπουργών,  που κατά την άποψη  κάποιων ένθερμων,  προφανώς οπαδών της σκληρής γραμμής για το θέμα των Σκοπίων, στοχοποιήθηκαν ως υπαίτιοι και επιρρεπείς