ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2017 - 11:00
ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Η συνάντηση Τζελέπη - Καραολάνη με τον δήμαρχο Κομοτηνής

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Γιώργος Τζελέπης
Τάσος Καραολάνης
Γιώργος Πετρίδης
Πανθρακικός
Δήμος Κομοτηνής

Άτυπη η συνάντηση. Αβέβαιο το μέλλον του Πανθρακικού

Διονύσης Βοργιάς

Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του Πανθρακικού από το πρωτάθλημα της Football League, λόγω οικονομικών δυσκολιών, δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη δήλωση για το μέλλον της ομάδας. Παρόλα αυτά το παρασκήνιο "τρέχει", με τους διοικούντες του Πανθρακικού να προσπαθούν να βρουν λύσεις της τελευταίας στιγμής.


Ο μεγαλομέτοχος του Πανθρακικού, Τάσος Καραολάνης, και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Τζελέπης, συναντήθηκαν -ατύπως- τις τελευταίες πρωινές ώρες της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου, με τον δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη. Υπενθυμίζουμε ότι το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ), το οποίο αποτελεί φυσική έδρα του Πανθρακικού, δεν ανήκει στην ομάδα αλλά στο Δήμο Κομοτηνής, από όπου οι "πράσινοι" το ενοικιάζουν.


Παράλληλα, οι προσφυγές πρώην παικτών κατά της ομάδας έχουν συσσωρευτεί και, άρα, τα χρέη του Πανθρακικού πληθαίνουν μέρα με τη μέρα, φέρνοντας τους διοικούντες με την πλάτη στον "τοίχο".


ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΛΑ
"Μας στέρησαν την ασχολία μας" λέει αναγνώστης και θερμός υποστηρικτής του Πανθρακικού εδώ και χρόνια, στα γραφεία μας, εκφράζοντας το παράπονό του σχετικά με την αποχώρηση του Πανθρακικού από το πρωτάθλημα. Δεν είναι λίγοι όσοι εκφράζουν αντίστοιχο προβληματισμό τους καθημερινά, επιρρίπτοντας ευθύνες στους διοικούντες.


Στον αντίποδα, πρέπει να αναλογιστούμε ότι ο Πανθρακικός στο κάτω-κάτω αποτελεί ιδιωτική επιχείρηση και, στο υπάρχον οικονομικό πλαίσιο, η συντήρησή του ήταν υπεράνθρωπη. Συνεπώς, δε μπορούμε να κάνουμε "με ξένα κόλλυβα μνημόσυνο", γιατί δεν ευθύνονται μόνο οι διοικούντες αλλά και οι φίλαθλοι που γύρισαν την πλάτη τους στην ομάδα.


Όπως κι αν έχει η επόμενη μέρα παραμένει ένα ...μυστήριο, και δημοσιογράφοι, οπαδοί και παλαίμαχοι ζητούν απλώς μια συνέντευξη τύπου για το τι μέλλει γενέσθαι.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Εύλογο είναι τα κόμματα μετά από ένα μεγάλο γεγονός, οικονομικό,  πολιτικό, πόσο μάλλον εθνικής σημασίας, όπως η συμφωνία με τα Σκόπια,  να προσπαθούν να κάνουν και ταμείο σαν πολιτικά …μαγαζιά.

Ημερολόγιο