ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2019 - 11:50
ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Χαμόγελα, συμμετοχές και ...Βεργίνα στο 2ο Vergina Beerun

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Beer Runners
Vergina Beer Run

Τα έσοδα θα δοθούν προς ενίσχυση του συλλόγου ΑμεΑ "Ηρόδικος"

Η επιτυχία της περσινής εκδήλωσης συνεχίστηκε και ο δεύτερος αγώνας Beer Run στην Ελλάδα, κι αυτή την φορά στην Κομοτηνή, στέφθηκε από επιτυχία. Διοργανώθηκε ξανά από την ομάδα των BEERunners Komotinis σε συνεργασία με την Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης και τον Σύλλογο ατόμων με αναπηρία «Ηρόδικος», το μεσημέρι της Κυριακής.

Επρόκειτο για αγώνα 6 χλμ με αφετηρία και τερματισμό την ζυθοποιία στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής. Η ιδιαιτερότητα του αγώνα είναι ότι στο 3ο χλμ της διαδρομής θα υπάρχει υποχρεωτική στάση και κατανάλωση ενός ποτηριού Μπύρας Βεργίνα τύπου lager. Μετά τον τερματισμό και τις απονομές ακολούθησε πάρτι με μπύρες στον χώρο εκδηλώσεων/παρουσιάσεων της Ζυθοποιίας καθώς και ξενάγηση κατά ομάδες στον χώρο παραγωγής του εργοστασίου. Τα έσοδα θα δοθούν στον σύλλογο ΑμεΑ Ηρόδικος Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Συνήθως τα πιλοτικά προγράμματα,  με την ακριβή ερμηνεία και σημειολογία της λέξης έχουν βραχύβια εξέλιξη,  γιατί ο σκοπός που γίνονται είναι για να βγουν εύλογα συμπεράσματα και χρήσιμα και αποδοτικά πορίσμ