ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου, 2017 - 11:00
ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ Ο ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Κομοτηναίοι και φοιτητές

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Μπάσκετ
ΓΑΣ
Βασιλόπιτα

Ευκαιρίες στο αντρικό για τους νεαρούς Κομοτηναίους Παναγιώτη Σαββίδη και Ηλία Κολεντζαρίδη


Στην προημιτελική φάση του πρωταθλήματος το εφηβικό τμήμα

Διονύσης Βοργιάς

Να συνεχίσει να δίνει ευκαιρίες στους ντόπιους αθλητές και να παραμείνει μαχητικός ξεπερνώντας τις δυσκολίες, ήταν οι ευχές που δόθηκαν προς τον «ΓΑΣ Κομοτηνή», στο πλαίσιο της ετήσιας κοπής βασιλόπιτας του αντρικού και του εφηβικού τμήματος, στην καφετέρια Mikel. 
Παίκτες που απαρτίζουν τα δυο αγωνιστικά τμήματα, μαζί με τον προπονητή τους Νεοκλή Λεμονίδη, και τη διοίκηση του συλλόγου, όλοι στα κόκκινα, υποδέχθηκαν και επίσημα το 2017. Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του συλλόγου, Χρήστος Μαχαίρας, ο οποίος συνοδεία των Γιώργο Χρυσοχοΐδη (ταμία), Σάκη Καλαμάτα (εφόρου), Πασχάλη Αθανασίου (εφόρου ακαδημιών), Γιώργου Λεχούδη (μέλους ΔΣ), Γιάννη Πεταλωτή (μέλους ΔΣ). Τυχερός της βραδιάς ήταν ο παίκτης της αντρικής ομάδας, Χρήστος Καραγιώργος, ο οποίος πέτυχε το φλουρί και είδε μια δωροεπιταγή από το κατάστημα adidas να φτάνει στα χέρια του.


Ευχάριστη έκπληξη για την ομάδα του ΓΑΣ επεφύλασσε και ο ιδιοκτήτης του Mikel, Θανάσης Σχώρης, ο οποίος κλήρωσε ένα μπουκάλι από το μαγαζί, με τυχερό τον Σταύρο Πίτατζη, επίσης παίκτη της αντρικής. Το ραντεβού της διοίκησης ανανεώθηκε για την Κυριακή, όπου στις 11:00 το πρωί θα γίνει η ετήσια κοπή πίτας των ακαδημιών του συλλόγου στο 2ο ΓΕΛ Κομοτηνής.


ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΥΣ
Μεταξύ των παικτών του ΓΑΣ και αρκετοί Κομοτηναίοι, αφού πάντα στην αποστολή για τους αγώνες, που απαρτίζεται από 12 αθλητές, οι μισοί έχουν καταγωγή από την περιοχή. Μεταξύ τους και οι ανήλικοι ακόμη, αλλά μαχητικοί, Παναγιώτης Σαββίδης και Ηλίας Κολεντζαρίδης, που ακόμη δεν έχουν «πατήσει» τα 18 και 17 τους χρόνια αντίστοιχα, όμως παίρνουν σημαντικές ευκαιρίες με την αντρική ομάδα. Ο πρώτος αποτελεί βασικό «κομμάτι» της ομάδας, ενώ ο δεύτερος -μικρότερος ακόμη- παίρνει τις πρώτες ευκαιρίες.
«Στόχος μας όλη τη χρονιά είναι να προωθούμε τα δικά μας παιδιά. Ακόμη κι όταν οι καταστάσεις είναι δύσκολες, με τα ματς να είναι στον πόντο, εμείς βάζουμε αυτά τα παιδιά. Έτσι και με την ΑΕΚ τα κατάφεραν μια χαρά. Αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί και στο υπόλοιπο της χρονιάς», μας πληροφορεί ο προπονητής του αντρικού και εφηβικού Νεοκλής Λεμονίδης, ο οποίος αναφέρει ότι εκ περιτροπής συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του αντρικού και από δυο έφηβοι.


Παράλληλα, το εφηβικό τμήμα διανύει αξιοπρόσεκτη πορεία, καθώς έχει πάρει το «εισιτήριο» για την προημιτελική φάση του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΑΜΑΘ. «Είμαστε στους 8 και αγωνιζόμαστε κόντρα στην Ασπίδα Ξάνθης, με τον νικητή να βγαίνει στις δυο νίκες. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας, δηλαδή αν χρειαστεί τρίτος αγώνας αυτός θα γίνει στην Κομοτηνή. Στόχος είναι να πάμε στο Final 4», αναδεικνύει ο κ. Λεμονίδης.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μήνυμα ενότητας και ευθύνης στέλνει ο πρυτανεύων του ΔΠΘ Σταύρος Τουλουπίδης και προτείνει να δημιουργεί με ευρεία συναίνεση για το καλό του πανεπιστημίου  ενιαίο ψηφοδέλτιο από υποψήφιους και μέσα από αυτή

Ημερολόγιο