ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου, 2017 - 11:00
Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Φιλικές αναμετρήσεις για το βόλεϊ της ΑΕ Κομοτηνής

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΑΕ Κομοτηνής
Βόλεϊ

Σε φρενήρεις ρυθμούς για μια ακόμη χρονιά στη δύσκολη Α2 Εθνική κατηγορία βόλεϊ αντρών

Διονύσης Βοργιάς

Σε φιλικό αγώνα που έγινε στη Θεσσαλονίκη, η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής επικράτησε με 1-2 σετ, της Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης. Η ομάδα της Κομοτηνής πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και χρησιμοποίησε αρκετούς από τους αθλητές της, ενώ η ΧΑΝΘ παρουσιάστηκε με ελλείψεις.  Η σειρά των φιλικών συνεχίζεται και για τις δύο ομάδες, ενώ από την αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη -για την ΑΕ Κομοτηνής- μεσολάβησε ένας ακόμη αγώνας, δηλαδή μια φιλική ήττα 3-1 από τον Πήγασο Πολίχνης. Κόντρα στην ΧΑΝΘ η ΑΕ Κομοτηνής παρατάχθηκε με τους: Δαλδαβερένη, Χρηστάκο, Χρησουηλία, Παπαδάκου, Δεληγιαννίδη, Στοϊλούδη, Μπουφίδη, Ανδρεάδη, Πετρίδη. 


Υπενθυμίζουμε ότι για μια ακόμη χρονιά, η αντρική ομάδα βόλεϊ της Κομοτηνής θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, με στόχο το καλό βόλεϊ και την όσο το δυνατό υψηλότερη θέση.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Συνεδρίασε το εθνικό συμβούλιο ασφαλείας της Τουρκίας που ασχολήθηκε με τα δικαιώματα τους όπως τα αντιλαμβάνονται,  στο Αιγαίο και στην Κύπρο και έδωσε το πράσινο φως στον Ερντογάν  να τα υπερασπιστεί,  κάν