ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:00
ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ

Επιτυχίες για τους Θρακιώτες διαιτητές

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
διαιτησία
Χρήστος Κακουλίδης

Μεταξύ τους ο διαιτητής της ΕΠΣ Θράκης (ν. Ροδόπης) Χρήστος Κακουλίδης

Στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης διεξήχθησαν οι γραπτές και αγωνιστικές εξετάσεις για τους διαιτητές και παρατηρητές που βρίσκονται στους πίνακες της 3ης κατηγορίας. Σύμφωνα με το Sportsaddict.gr, τα αποτελέσματα ήταν άκρως θετικά για την θρακιώτικη διαιτησία, καθώς είχαμε το απόλυτο με τους  Θανάση Κεφίλη και Βαλάντη Στρατούδη από την ΕΠΣ Έβρου, τον Χρήστο Κακουλίδη από την ΕΠΣ Θράκης και τους Φίλιππο Ανεστίδη και Θεόδωρο Γιαπουτζή από την ΕΠΣ Ξάνθης να περνούν με απόλυτη επιτυχία της εξετάσεις.

Αναφορικά με τους παρατηρητές με απόλυτη επιτυχία πέρασαν τις εξετάσεις οι Χρήστος Ανδρούτσος και Γιώργος Κυριαζίδης από την ΕΠΣ Έβρου, Νίκος Μανάκας από την ΕΠΣ Θράκης και Βέργος Χαλβατζής από την ΕΠΣ Ξάνθης. Από το πρωινό της Τετάρτης (4/9) τρέχουν οι «επίδοξοι» διαιτητές για να μπουν στους πίνακες της 3ης κατηγορίας, ενώ την χθες Πέμπτη (5/9) πέρασαν από δοκιμαστικά οι βοηθοί και «επίδοξοι» βοηθοί.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Δημοσιεύτηκε τελικά το ΦΕΚ πριν από τρεις ημέρες για την πρόσληψη διοικητών και υποδιοικητών στα νοσοκομεία της χώρας,  που θα γίνει βέβαια με τη γνωστή διαδικασία υποβολής αιτήσεων και βιογραφικών και αξιολ