ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου, 2019 - 10:00
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ενισχυμένος μεταγραφικά ο Ορφέας Ξυλαγανής

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Ορφέας Ξυλαγανής
ΕΠΣ Θράκης

Η ομάδα δεν τα πάει όσο καλά όσο τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Θράκης

Δεν τα πηγαίνει τόσο καλά όσο στο παρελθόν, ο Ορφέας Ξυλαγανής στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Θράκης, γι' αυτό και ενισχύθηκε μεταγραφικά, θέλοντας να παραμείνει στην κατηγορία. Γι' αυτό η ομάδα πραγματοποίησε πριν λίγο διάστημα, όπως μεταδίδει το ThrakiSportS, μία σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε στην προσπάθεια για την παραμονή στην Α' ΕΠΣ Θράκης μέσω των πλέι άουτ.

Έτσι, στην ομάδα του πεπειραμένου τεχνικού Παναγιώτη Τσιρμπουγκένη αγωνίζεται πλέον ο Βαγγέλης Βουλγαρίδης που αποχώρησε στο τέλος του 2018 από το Κόσμιο, όπως κυρίως αγωνίστηκε ως αλλαγή. Ο Βουλγαρίδης πέρσι ήταν ο πρώτος σκόρερ της Δόξας Σώστη με 10 τέρματα, ενώ ήδη έχει σκοράρει στον ισοπαλία με την Γρατινή. Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Πανθρακικού και του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων, συνέχισε στους Νέους της Ξάνθης, και κατόπιν αγωνίστηκε σε Ορφέα Ξάνθης και Αναγέννηση Θαλασσιάς.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αν και τα πράγματα κυλούσαν πολύ ήρεμα, έως υποτονικά  μέχρι τώρα στην προεκλογική αντιπαράθεση στο δήμο Κομοτηνής, θέλοντας ίσως οι περισσότεροι να κρατήσουν  ένα επίπεδο πολιτικού πολιτισμού,  φαίνεται ότι