ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2019 - 10:00
ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΔΡΟΜΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Δεύτερος αγώνας δρόμου "Το Μονοπάτι της Παναγιάς"

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
αγώνας δρόμου
Το Μονοπάτι της Παναγιάς
γεγονός

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και συνεχίζονται

Με αφετηρία τον ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Κομοτηνή και τερματισμό τη μονή Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος θα γίνει και φέτος την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 και ώρα 11.30 ο 2ος Αγώνας δρόμου 15 χλμ. «Το μονοπάτι της Παναγίας», με πρωτοβουλία του γραφείου Εσωτερικής και Εξωτερικής Ιεραποστολής της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής

Η διαδρομή του αγώνα ακολουθεί την παλιά εθνική οδό Κομοτηνής Ξάνθης και αποτελείται από άσφαλτο. Σε όλη την διαδρομή θα υπάρχουν εθελοντές που θα υποδεικνύον στους αθλητές την διαδρομή. 

Σύμφωνα με τις οδηγίες: Εκκίνηση στην οδό Σοφούλη μπροστά στην Παναγία, ακολουθούμε την οδό Δημοκρίτου, μπροστά απ το ΙΚΑ της οδού Υψηλάντου, μετά στην ανισόπεδη διάβαση και αμέσως μετά δεξιά στο παράδρομο μέχρι το τελωνείο. Στα φανάρια ξανά στην παλιά εθνική οδό. Εκεί ακριβώς, στα 2.300 μ., υπάρχει ο 1ος σταθμός τροφοδοσίας απέναντι από τα Οικοδομικά υλικά «Κατσικάρη». Με πορεία πάντα δεξιά του δρόμου περνάμε απ το βενζινάδικο του Γραμμενίδη που είναι στα 4.400 μ. και είναι ο 2ος Σταθμός Τροφοδοσίας.

Συνεχίζουμε πάντα δεξιά στο δρόμο και φτάνουμε στο Ποσειδώνιο στα 7.500 μ. όπου εκεί βρίσκεται ο 3ος σταθμός τροφοδοσίας, συνεχίζουμε μέχρι την διασταύρωση του Αιγείρου. Εκεί θα κατευθυνθούμε όπως τα οχήματα όλο δεξιά κάτω απ την γέφυρα, περνάμε το χωριό Μεσσούνη, το χωριό Αίγειρο όπου στο τέρμα του χωριού στα 11.500 μ. υπάρχει η ταβέρνα “Το Πέρασμα” όπου εκεί είναι ο 4ος και τελικός σταθμός τροφοδοσίας και συνεχίζουμε καταλήγοντας στη Μονή Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος.

Ο αγώνας γίνεται στα πλαίσια των Ελευθερίων Θράκης για τη δράση της  Εσωτερικής & Εξωτερικής Ιεραποστολής Μαρωνείας & Κομοτηνής. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: https://ierapostolimk.gr και στο τηλέφωνο 6992219134.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αυτοί οι  ανούσιοι  επικοινωνιακοί  καυγάδες να μην υπήρχαν στο πολιτικό μας σύστημα και ίσως όλα θα πήγαιναν καλύτερα σε αυτή τη χώρα.