ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2019 - 10:30
ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Αποκλείστηκε από την «κούρσα» της Α1 Εθνικής ο Ηρόδικος

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Ηρόδικος
Μπάσκετ με αμαξίδιο

Ηττήθηκε εκτός έδρας από το φαβορί

Αποκλείστηκε από την «κούρσα» της Α1 Εθνικής μπάσκετ με αμαξίδιο ο αξιόμαχος Ηρόδικος. Ο Ηρόδικος έπρεπε να προσπεράσει το μεγάλο εμπόδιο του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στο πλαίσιο των ημιτελικών για τα playoff ανόδου από την Α2 Εθνική στην Α1 Εθνική μπάσκετ με αμαξίδιο.

Οι ομάδες έδωσαν δύο αγώνες, την περασμένη Κυριακή στην Κομοτηνή και αυτή την Κυριακή που μας πέρασε στην Αθήνα. Στον πρώτο αγώνα ο Παναθηναϊκός κατάφερε κι επικράτησε με τελικό σκορ 51-59. Συνεπώς, στην δεύτερη αναμέτρηση η ομάδα της Κομοτηνής έψαχνε νίκη με 9 πόντους ή και μεγαλύτερη διαφορά, προκειμένου να προκριθεί στον τελικό, όπου θα διεκδικούσε την άνοδό της στην Α1 Εθνική. Το εμπόδιο όμως του Παναθηναϊκού αποδείχθηκε πολύ μεγάλο, καθώς οι «πράσινοι», με έμπειρους παίκτες σε όλες τις θέσεις, επικράτησαν του Ηρόδικου με τελικό σκορ 71-51. Οι ως άνω αναμετρήσεις δίνονται στο πλαίσιο του 22ου πανελλήνιου πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο.

Φώτο αρχείου

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Η αξιοπιστία και η ετοιμότητα  ενός κρατικού  η αυτοδιοικητικού μηχανισμού,  είτε των θεσμικών του οργάνων,  κρίνεται πάντοτε από την γρήγορη διαχείριση και από τις άμεσες λύσεις που προτείνονται όταν προκύπ