ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2019 - 09:00
ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 15 ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Το 1o Tournament Komotini Cup 2019 είναι γεγονός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για πρώτη φορά στο νομό μας με τόσο μεγάλη συμμετοχή ομάδων και αριθμό παιδιών
 

Το 1ο Tournament Soccer Cup Komotini 2019 το οποίο διοργανώνει η Ακαδημία του Α.Σ ΠΑΟΚ Κομοτηνής σε συνεργασία με την ΕΠΣ Θράκης είναι γεγονός. Και μάλιστα με συμμετοχή 15 ακαδημιών από τις περιοχές (Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Ξάνθης, Κομοτηνής και Ν. Έβρου). 


 Στο κάτωθι τουρνουά θα συμμετέχουν 38 τμήματα και 490 παιδιά. Οι ηλικιακές κατηγορίες είναι Κ12, Κ10, Κ8. Το τουρνουά θα ξεκινήσει το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 το πρωί με τους αγώνες του 1ου ομίλου όλων των κατηγοριών και θα συνεχιστεί το απόγευμα με τους αγώνες του 2ου ομίλου. Τη Κυριακή το πρωί θα πραγματοποιηθούν αγώνες κατάταξης και το μεσημέρι θα ακολουθήσει η τελετή λήξης με απονομές μεταλλίων, κυπέλλων, επάθλων και διπλωμάτων. Καλείται το φίλαθλο κοινό της πόλης μας που αγαπάει το παιδικό ποδόσφαιρο να παρευρεθεί στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης για να παρακολουθήσει τους αγώνες, να χειροκροτήσει τη προσπάθεια των παιδιών αλλά και την προσπάθεια μιας τέτοιας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης που γίνεται για πρώτη φορά στο νομό μας με τόσο μεγάλη συμμετοχή ομάδων και αριθμό παιδιών.


Για την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά καλούνται οι ομάδες να βρίσκονται στο γήπεδο 30 λεπτά τουλάχιστον νωρίτερα από την έναρξη του πρώτου παιχνιδιού.


ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
ΠΑΕ ΠΑΟΚ - Α.Ο, Ξάνθης - Α.Ο. Πρωτέας Θεσσαλονίκης - Α.Σ. ΠΑΟΚ Κομοτηνής - Α.Ο. Καβάλας - Ηρακλής Ζυγού - Νέστος Χρυσούπολης - Ορφέας Ξάνθης - Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Ποντιακός Αλεξανδρούπολης - Ολυμπιακός Κομοτηνής - Βιστωνίδα Ξάνθης - ΠΑΟΚ Ισαακίου - Σπάρτακος - Νίκη Απαλού.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αυτοί οι  ανούσιοι  επικοινωνιακοί  καυγάδες να μην υπήρχαν στο πολιτικό μας σύστημα και ίσως όλα θα πήγαιναν καλύτερα σε αυτή τη χώρα.