ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 23 Ιανουαρίου, 2018 - 11:00
ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ

Βαριές κατηγορίες σε βάρος του άνδρα που μαχαίρωσε σύζυγο και γιο

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Ενδοοικογενειακή βία
Βία
Επίθεση
Ροδόπη

Και οι τρεις νοσηλεύονται στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, ο δράστης φρουρούμενος

Ο 43χρονος αντιμετωπίζει  τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της παράβασης του νόμου περί όπλων

Δήμητρα Συμεωνίδου

Ένα σοβαρό περιστατικό ενδοικογενειακής βίας έλαβε χώρα στο Παλλάδιο του νομού Ροδόπης τις απογευματινές ώρες της Κυριακής 21 Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα ένας 43χρονος άνδρας βουλγαρικής υπηκοότητας επιτέθηκε, μετά από λογομαχία, με αιχμηρό αντικείμενο, ένα μαχαίρι, στην 33χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και στον 18χρονο γιο τους, τραυματίζοντας τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας επιδίωξε την επανασύνδεση με την οικογένειά του, αλλά όταν εισέπραξε αρνητική απάντηση, επιτέθηκε με βίαιο τρόπο κατά της συζύγου μαχαιρώνοντας την σε διάφορα σημεία, ενώ τραυμάτισε και τον γιο τους όταν αυτός προσπάθησε να παρέμβει για να σώσει τη μητέρα του. 


Μετά την επίθεση σε βάρος τους ο 43χρονος διέφυγε αρχικά από το σημείο όπου έλαβε χώρα το συμβάν, μία κτηνοτροφική μονάδα στο Παλλάδιο, αφήνοντας πίσω τραυματισμένους την σύζυγο και τον γιο του. Όταν όμως αντιλήφθηκε την πράξη του έστρεψε το μαχαίρι  πάνω του και αυτοτραυματίστηκε. 


Και οι τρεις τους νοσηλεύονται από το απόγευμα της Κυριακής 21 Ιανουαρίου στο νοσοκομείο Κομοτηνής, ενώ έρευνες για το περιστατικό διεξάγει το τμήμα Ασφαλείας.  

Ο 43χρονος δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος, έχει διαταχθεί η σύλληψή του και όταν λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα αντιμετωπίζοντας σοβαρές κατηγορίες για τις πράξεις του, της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της παράβασης του νόμου περί όπλων, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία. 
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις και σε σύντομο χρονικό διάστημα από την εφαρμογή του νέου κατώτατου μισθού,  που  περιχαρείς  επαινούσαν οι  κυβερνητικοί  παράγοντες,  φάνηκαν οι αδυναμίες,  τα λάθη και οι παγίδε