ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2017 - 14:49
ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Τοξικομανής λήστεψε κατάστημα

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Ληστεία
Κομοτηνή

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία

Αντιμέτωπη με ένα δυσάρεστο περιστατικό ήρθε η ιδιοκτήτρια καταστήματος ένδυσης στο κέντρο της Κομοτηνής, η οποία έπεσε θύμα ληστείας, περί τις 11:00.

Πρόκειται για κατάστημα το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στην πλατεία (σε απόσταση μερικών μέτρων) και το περιστατικό συνέβη όταν η ίδια απουσίασε για ελάχιστα λεπτά.

Όταν επέστρεψε είδε τον 40χρονο δράστη να ψάχνει την τσάντα της, έκλεισε την πόρτα και προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει, ώστε να μην της πάρει τα χρήματα. Παρόλα αυτά ο δράστης την αντέκρουσε και έφυγε από το κατάστημα αφήνοντας την σε κατάσταση σοκ και με λιγότερα χρήματα.

Το θύμα που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, απευθύνει έκκληση ευαισθητοποίησης μέσω του "Χ" καθώς όπως λέει παρά τις φωνές και τις εκκλήσεις της για βοήθεια, δεν προσέτρεξε κανείς - ούτε περαστικός, ούτε θαμώνας κάποιου από τα καφέ που βρίσκονται κοντά στην επιχείρησή της, ούτε καν οι ιδιοκτήτες των γειτονικών επιχειρήσεων.

Η ίδια πάντως ενημέρωσε την αστυνομία και υπέβαλε μήνυση εναντίον του δράστη, ο οποίος είναι τοξικομανής, αλλά -μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές- οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν για να τον συλλάβουν.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αεικίνητος ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς,  γνώστης  βέβαια των προβλημάτων της αγοράς, με δυναμική παρουσία, αλλά και σκληρός διαπραγματευτής για τα προβλήματα των επαγγελματιών, σε κεντρικό επίπεδο

Ημερολόγιο