ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου, 2017 - 11:00
ΣΕ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗ

Τέσσερις συλλήψεις, 7 φυτά κάνναβης, 300 γραμμ. κάνναβης

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Συλλήψεις
Ναρκωτικά

Κατηγορούμενοι για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών
 

Συνελήφθησαν στις 9-10-2017, στους νομούς Δράμας και Ξάνθης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας και Ξάνθης, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 55, 52, 46 και 45 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, κατά περίπτωση. Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, σε χωριό της Δράμας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του τμήματος Ασφάλειας Δράμας, ο 52χρονος, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν τρία φυτά κάνναβης, ύψους από 1 έως 1,2 μέτρων, τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 197,8 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Στη δεύτερη περίπτωση, σε άλλο χωριό της Δράμας, οι παραπάνω αστυνομικοί συνέλαβαν τον 46χρονο, διότι εντόπισαν σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του, τρία φυτά κάνναβης, ύψους 1 έως 2 μέτρων.

Στην τρίτη περίπτωση, στη Δράμα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, ο 46χρονος, διότι κατείχε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό, βάρους 4,1 γραμμαρίων, μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 2,5 γραμμαρίων  και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με ακατέργαστη κάνναβη. Στην τέταρτη περίπτωση, σε χωριό της Ξάνθης, αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, συνέλαβαν τον 45χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 94,2 γραμμαρίων και ένα φυτό κάνναβης, ύψους 1,16 μέτρων.    

Κατασχέθηκαν συνολικά 7 φυτά κάνναβης, 294,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 4,1 γραμμάρια ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό, 1 αυτοσχέδιο τσιγάρο με ακατέργαστη κάνναβη και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά. Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν τα τμήματα Ασφάλειας Δράμας και Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αναφερθήκαμε χθες στο Ιεροσπουδαστήριο της Κομοτηνής και την συνεχιζόμενη κατάληψη από τους μαθητές εδώ και καιρό,  που διαμαρτύρονται για την μείωση της διδασκαλίας των μαθημάτων στη μητρική γλώσσα και στα