ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 2 Αυγούστου, 2019 - 10:00
ΣΥΛΛΗΨΗ 30ΧΡΟΝΟΥ

Στοχευμένοι έλεγχοι για την καταπολέμηση του παρεμπορίου

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
παρεμπόριο
Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας

Κατασχέθηκαν 98 είδη παρεμπορίου (βενζινοκίνητα εργαλεία, πριόνια, είδη οικιακής χρήσης κ.α.)

Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου, συνελήφθη στις 31-7-2019 το βράδυ, στην παραλία Οφρυνίου Καβάλας, από μεικτό συνεργείο ελέγχων αστυνομικών του αστυνομικού τμήματος Παγγαίου και του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για άσκηση υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια. 

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 30χρονο να ασκεί υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση 98 είδη παρεμπορίου, χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη άδεια.

Συγκεκριμένα, κατείχε και διέθετε προς πώληση τα κάτωθι αντικείμενα: 4 βενζινοκίνητα εργαλεία, 63 είδη οικιακής χρήσης (μαχαίρια, αποφλοιωτές), 24 πριόνια, 2 συσκευασίες με καλώδια εκκίνησης μπαταρίας αυτοκινήτου, 3 συρματόσxοινα, 2 λάστιχα ποτίσματος.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη παρεμπορίου, ενώ επιβλήθηκε στον δράστη το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παγγαίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας. Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Καταπέλτης εναντίον της Τουρκίας θα είναι το  κείμενο που θα συνυπογράψουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες για το μνημόνιο με τη Λιβύη,  σχετικά με την οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών,  όπως αναφέρει  το πρακτορείο Reute