ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2017 - 21:19
ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Πυροβολισμοί και καταδίωξη στην Κομοτηνή

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Καταδίωξη
αστυνομία
Κομοτηνή

Συμπλοκή αστυνομικών δυνάμεων με διαρρήκτες στην προσπάθεια τους να διαφύγουν της σύλληψης.

26/3/2017 17:03

Παρόλη την ολονύχτια επιχείρηση της αστυνομίας, μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής 26 Μαρτίου, δεν ήταν δυνατός ο εντοπισμός του μαύρου Ι.Χ. αυτοκινήτου ή των δραστών. Όλα τα διαθέσιμα αυτοκίνητα της Αστυνομίας ήταν όλη τη νύχτα μέχρι και τις πρωινές ώρες της Κυριακής έψαχναν εξονυχιστικά κάθε δρόμο, στενό, πυλωτή οικοδομής στην πόλη και γύρω περιοχές της Κομοτηνής. Σχετικά με τους πυροβολισμούς και την επίσημη τοποθέτηση της αστυνομίας είμαστε εν αναμονή σχετικού δελτίου ενημέρωσης

 

22:25

Πέντε και όχι δύο όπως ήταν οι αρχικές πληροφορίες είναι τελικά οι δράστες της υπόθεσης. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δράστες διέρρηξαν σπίτι στην ανατολική πλευρά της πόλης, και διέφυγαν με ένα μαύρο Seat Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Αστυνομικοί τους σταμάτησαν για έλεγχο (άγνωστο αν ήταν έλεγχος ρουτίνας ή μετά από ενημέρωση του κέντρου). Εκεί ένας από τους 5 έβγαλε όπλο και απείλησε αστυνομικό. Ο πυροβολισμός που έπεσε ήταν από όπλο αστυνομικού, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Δεν υπάρχουν τραυματίες.

Οι δράστες επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή. Από εκείνη τη στιγμή μέχρι και τώρα, σχεδόν 2 ώρες μετά, υπάρχει κινητοποίηση της αστυνομίας, καθώς διεξάγεται μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους.

 

21:19

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προσπάθησαν να διαρρήξουν οικεία συμπολίτη μας σε οδό παρακείμενη της πλατείας Πενηντάρη, έγιναν αντιληπτοί από περιοίκους που κάλεσαν την αστυνομία η οποία και επενέβη. Οι πληροφορίες είναι πολύ συγκεχυμένες, με αστυνομικές πηγές να μην επιβεβαιώνουν ή διαψεύδουν τους πυροβολισμούς. 

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής υπήρξαν πυροβολισμοί, κατά την διάρκεια της επέμβασης των αστυνομικών. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με ένα μαύρο Ι.Χ. όχημα με την αστυνομία να τους καταδιώκει.

Η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη.

*Δεν υπάρχουν τραυματίες σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Εύλογο είναι τα κόμματα μετά από ένα μεγάλο γεγονός, οικονομικό,  πολιτικό, πόσο μάλλον εθνικής σημασίας, όπως η συμφωνία με τα Σκόπια,  να προσπαθούν να κάνουν και ταμείο σαν πολιτικά …μαγαζιά.

Ημερολόγιο