ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 4 Απριλίου, 2019 - 10:00
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΒΑΡΚΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ

Προορισμό τον Έβρο είχαν 130 μετανάστες που περίμεναν επί τουρκικού εδάφους

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Μετανάστες
Διακινητές
Συνελήφθησαν

Συνελήφθησαν δύο διακινητές και δεν πρόλαβαν να εισέλθουν 

Τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 23, 23 και 19 ετών, οι οποίοι εμπλέκονται σε δύο διαφορετικές υποθέσεις διευκόλυνσης εισόδου και παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών, συνελήφθησαν στις 2-4-2019 το πρωί, στον Έβρο από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας. 

Στην πρώτη περίπτωση, στην παρέβρια περιοχή Μαρασίων, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας συνέλαβαν τον 23χρονο, διότι τον εντόπισαν να μεταφέρει, παράνομα, από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα, οκτώ μη νόμιμους μετανάστες. 

Στη δεύτερη περίπτωση, στην παρέβρια περιοχή Λαβάρων, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, συνέλαβαν τον δεύτερο 23χρονο και τον 19χρονο, διότι τους εντόπισαν να μεταφέρουν παράνομα, από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα, τρεις μη νόμιμους μετανάστες. 

Με τη σύλληψη των δραστών στις δύο παραπάνω περιπτώσεις, απετράπη η παράνομη είσοδος στο ελληνικό έδαφος σε άλλους 130 περίπου μη νόμιμους μετανάστες, οι οποίοι ανέμεναν επί του τουρκικού εδάφους. 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μια κυβερνητική θητεία δεν είναι αγώνας 100 μέτρων,   αλλά συνήθως μαραθώνιος.