ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου, 2018 - 11:00
ΑΝΑΡΤΗθΗΚΕ ΣΤΟ FACEBOOK, ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΩΞΗ

Περιστατικό βασανισμού αγριογούρουνου στην Ξάνθη

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Βία
Ζώα
Ξάνθη

Βασανίζει με 3 κυνηγόσκυλα αγριογούρουνο και το βάζει στο Facebook

Περιστατικό βασανισμού αγριογούρουνου στην Ξάνθη φέρνει στη δημοσιότητα το zoosos.gr το οποίο σε σχετική ανάρτησή του κάνει λόγο για μια αθλιότητα που ωστόσο έχει βρει μιμητές και στο παρελθόν. 
Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, κυνηγός από την περιοχή της ορεινής Μέδουσας Ξάνθης, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook βίντεο με τίτλο “Ta ergalyia” στο οποίο έχουν καταγραφεί τρία κυνηγόσκυλα να δαγκώνουν επανειλημμένα στο κεφάλι, στα αυτιά και στην ουρά ένα μικρόσωμο αγριογούρουνο, το οποίο ουρλιάζει προσπαθώντας μάταια να διαφύγει. Όπως αναφέρει το zoosos.gr στο εκτενές ρεπορτάζ του, ο βασανισμός του ζώου γίνεται σε περιφραγμένο χώρο, γύρω από το ζώο υπάρχουν διάφοροι άνθρωποι και τουλάχιστον δύο εξ αυτών τραβάνε με τα κινητά τους το βασανιστήριο που υφίσταται το άτυχο θήραμα. Το βίντεο έχει αναρτηθεί στο Facebook στις 30 Ιανουαρίου ενώ για το συμβάν έχει ήδη ενημερωθεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.    
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μπορεί η κυβέρνηση Σύριζα  να επιχαίρετε ότι κατάφερε να νομοθετήσει με τέτοιο τρόπο,  ώστε να μην κοπούν οι συντάξεις,  αλλά η διαδικασία  του επανυπολογισμού  που επεξεργάζονται  εδώ και πολλούς μήνες,  φα