ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου, 2017 - 11:00
ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΠΕΝΤΕ ΚΛΟΠΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ

Οι κάμερες ασφαλείας αποκάλυψαν την ταυτότητα των κλεφτών

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Κλοπές
Σύλληψη
Κομοτηνή

Νάρκισσος ο κλέφτης έστρωνε τα μαλλιά του κοιτώντας προς την κάμερα


Πιάστηκε ο ένας εκ των δύο δραστών, προς αναζήτηση ο δεύτερος

Δήμητρα Συμεωνίδου

Οι κάμερες ασφαλείας αποκάλυψαν την ταυτότητα των κλεφτών και ήταν θέμα χρόνου για να συλληφθούν από την αστυνομία. Έτσι δεν παρήλθαν δύο 24ωρα από το μπαράζ κλοπών που έγινε σε καταστήματα στο κέντρο της Κομοτηνής και η αστυνομία έχει στα χέρια της ήδη τον έναν από τους κλέφτες, ενώ γνωρίζει ποιος είναι ο δεύτερος και βρίσκεται σε αναζήτησή του.

Στην αναγνώρισή τους και την άμεση σύλληψη του ενός προς το παρόν, συνέβαλαν οι κάμερες ασφαλείας, που διέθετε ένα από τα καταστήματα. Μάλιστα ο ένας από τους κλέφτες αποδείχθηκε νάρκισσος και έστρωνε τα μαλλιά του κοιτώντας προς την κάμερα, ενώ αυτή τον κατέγραφε. Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας αξιοποίησαν οι αστυνομικοί σχηματίζοντας δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και κλοπή κατά περίπτωση, με τον έναν να συλλαμβάνεται κιόλας από τις αρχές.


Πιο αναλυτικά, εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, πέντε κλοπές από καταστήματα και οικία, που διαπράχθηκαν την 6 και 7-11-2017, στην πόλη της Κομοτηνής. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 39 και 27 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και κλοπή κατά περίπτωση.


Συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου, στην Κομοτηνή, από τους παραπάνω αστυνομικούς ο 39χρονος δράστης. 


Ειδικότερα, όπως προέκυψε, στις 6 και 7-11-2017, οι δράστες ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν τέσσερα καταστήματα στην Κομοτηνή, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους συνολικά δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ.


Επιπλέον, προέκυψε ότι την 6-11-2017 το απόγευμα, ο 27χρονος εκμεταλλευόμενος τη γνωριμία του με 44χρονο ημεδαπό, μετέβη στην οικία του, από όπου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.


Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μόλις πραγματοποιείται  μία ρήξη, η  υπάρχει μια αποχώρηση, η  παραίτηση ενός  κυβερνητικού  στελέχους  τότε αρχίζουν να λέγονται και  αλήθειες και   βγαίνουν στη φόρα πολλά μυστικά τα οποία μάλλον τα κρατού