ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου, 2018 - 10:00
ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Νέα διακίνηση μεταναστών στη Ροδόπη, 22χρονος ο διακινητής

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Συλλήψεις
Διακινητής
Μετανάστες

Προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τρεις μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης 26/12, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης - Κομοτηνής, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 22χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τρεις μη νόμιμους μετανάστες. 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα τρεις (μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 22χρονου περιλαμβάνει επίσης παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθόσον οδηγούσε το παραπάνω όχημα χωρίς να κατέχει άδεια ικανότητας οδήγησης. Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Θα πάρουμε μέτρα και στοχευμένα μάλιστα,  αλλά στο προσεχές μέλλον,  εναντίον της Τουρκίας,  απεφάνθη ο βραδυκίνητος μηχανισμός της ΕΕ στη Σύνοδο Κορυφής, για τις παράνομες εξορυκτικές δραστηριότητες στην αν