ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου, 2017 - 11:00
ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΔΥΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ

Μέσω Νυμφαίας η εισαγωγή 15 κιλών κάνναβης

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Ναρκωτικά
αστυνομία
Βουλγαρία

Αστυνομικοί βρήκαν 8 συσκευασίες κρυμμένες σε όχημα

Μέσω Νυμφαίας έγινε απόπειρα εισαγωγή 15 κιλών κάνναβης. Συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης 31 Αυγούστου στον κάθετο άξονα Κομοτηνής – Ελληνοβουλγαρικών συνόρων της Εγνατίας Οδού, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 62 και 42 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση των κυκλωμάτων που διακινούν ναρκωτικά, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε δύο αυτοκίνητα και να μεταφέρουν, από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα, μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.  
Συγκεκριμένα, ο 42χρονος οδηγούσε αυτοκίνητο και λειτουργούσε ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε έτερο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 62χρονος, στο εσωτερικό του οποίου υπήρχαν επιμελώς κρυμμένες σε διάφορα σημεία, 8 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 16.450 γραμμαρίων. 
Κατασχέθηκαν η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών και τα δύο Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα. Στο εσωτερικό των δύο αυτοκινήτων, καθώς και την κατοχή των δραστών, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν 2 ναρκωτικά δισκία, 280 λέβα Βουλγαρίας, 360 ελβετικά φράγκα και 4 κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πριν από δύο  ημέρες άρχισε να ειδοποιεί τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του, αλλά και τους προέδρους και τα τοπικά συμβούλια,  ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, προκειμένου να τους ανακοινώσει