ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου, 2019 - 10:00
ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Με φορτηγό μετέφερε 22 μη νόμιμους μετανάστες

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Μετανάστες
Διακινητής

Στην Εθνική Οδό Ορμενίου - Αρδανίου

Συνελήφθησαν στις 30-1-2019 το πρωί, στην εθνική οδό Ορμενίου - Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, δύο ημεδαποί διακινητές, ηλικίας 50 και 45 ετών, οι οποίοι προωθούσαν, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας 22 μη νόμιμους μετανάστες. 

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί  εντόπισαν τον 50χρονο να οδηγεί φορτηγό και να λειτουργεί ως προπομπός, για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε έτερο φορτηγό, που οδηγούσε ο 45χρονος και μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα 22 μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους είχε αποκρύψει σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην καρότσα του οχήματος. Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα και το χρηματικό ποσό των 1.650 ευρώ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.  

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αυτοί οι  ανούσιοι  επικοινωνιακοί  καυγάδες να μην υπήρχαν στο πολιτικό μας σύστημα και ίσως όλα θα πήγαιναν καλύτερα σε αυτή τη χώρα.