ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου, 2018 - 10:00
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 18ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ

Καταδίωξη σταμάτησε στα διόδια Ιάσμου

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Καταδίωξη
Συλλήψεις

Ο νεαρός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς

Ένας 18χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας οχτώ μη νόμιμους μετανάστες, συνελήφθη στις 4-12-2018 το απόγευμα, στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

Ειδικότερα, στην Εγνατία Οδό, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 18χρονος, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς. Λίγο πριν τα διόδια Ιάσμου, ο δράστης ακινητοποίησε το όχημα και τράπηκε πεζός σε φυγή, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς. 

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο παραπάνω όχημα, διαπιστώθηκε ότι ο 18χρονος μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα οχτώ μη νόμιμους μετανάστες. Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Η αξιοπιστία και η ετοιμότητα  ενός κρατικού  η αυτοδιοικητικού μηχανισμού,  είτε των θεσμικών του οργάνων,  κρίνεται πάντοτε από την γρήγορη διαχείριση και από τις άμεσες λύσεις που προτείνονται όταν προκύπ