ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου, 2019 - 10:00
ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΗΜΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Καταδίωξη διακινητών μεταναστών σταμάτησε στο Κικίδιο

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Καταδίωξη
Μετανάστες
Διακινητές

Όχημα προσέκρουσε σε κράσπεδο, τράπηκαν σε φυγή οι διακινητές 

Tράπηκαν σε φυγή οι διακινητές 
Δύο περιπτώσεις διακίνησης μεταναστών απασχόλησαν τις αστυνομικές αρχές Ροδόπης. Αναλυτικότερα, το πρωί της Κυριακής 3 Φεβρουαρίου στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης - Κομοτηνής (ανατολικός κόμβος Κομοτηνής), αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής, πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής. 

Στη διασταύρωση του οικισμού Κικιδίου, το όχημα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κράσπεδο, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, ενώ ο οδηγός του μαζί με τον συνοδηγό τράπηκαν πεζή σε φυγή.  Άμεσα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σχετικές έρευνες και αναζητήσεις με αποτέλεσμα να εντοπίσουν σε παρακείμενο αγροτεμάχιο τους δύο διακινητές, ενώ όπως διαπιστώθηκε μετέφεραν με το παραπάνω όχημα, παράνομα, στην ενδοχώρα οκτώ μη νόμιμους μετανάστες. 

Καταδίωξη, τροχαίο ατύχημα και δύο τραυματίες
Επίσης συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 1 Φεβρουαρίου στο νομό Ξάνθης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 28χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δέκα μη νόμιμους μετανάστες. Ειδικότερα, περιφερειακά της πόλης της Κομοτηνής, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 28χρονο οδηγό αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς. Στη συνέχεια το όχημα κατευθύνθηκε προς Ξάνθη, ενώ κινούμενο σε παράδρομο της Εγνατίας οδού στο ύψος του οικισμού Μαγικού Ξάνθης, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δένδρο. 

Ακολούθως, ο 28χρονος τράπηκε πεζός σε φυγή, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα δέκα μη νόμιμους μετανάστες, δύο από τους οποίους τραυματίσθηκαν από το τροχαίο και μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αυτοί οι  ανούσιοι  επικοινωνιακοί  καυγάδες να μην υπήρχαν στο πολιτικό μας σύστημα και ίσως όλα θα πήγαιναν καλύτερα σε αυτή τη χώρα.